SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ще вреди ли на СЕО-то ЛЕКА промяна в <title>

bobonik

New member
Да речем имам title "Браузър игра ------". Ако го сменя на "Онлайн браузър игра ------" това ще вреди ли за търсенията като:
браузър игра, селска браузър игра и т.н.
Идеята ми е да се класирам за:
Онлайн игра, online игра, онлайн браузър игра и т.н.
Но до момента излизам на челни места за търсения като: браузър игра, селска браузър игра. Давайте съвети дали да променям този title или не, или ако имате други (по-добри) мнения за title казвайте :)
 
Re: Ще вреди ли на СЕО-то ЛЕКА промяна в <title>

Лееееко ще навреди, но пък ще помогне на другите ;). В крайна сметка може да имаш повече посещения. Тоест направи го и след време ако случайно не ти харесва винаги може да го смениш.
 
Re: Ще вреди ли на СЕО-то ЛЕКА промяна в <title>

Всякаква промяна в тайтъла, каквато и да е тя, та даже и от една дума само дава отражение и се променят резултатите при търсене. Обаче в същото време всякаква промяна в тайтъла, без да е подкрепена от съдържанието в сайта е безсмислена.
 
За: Ще вреди ли на СЕО-то ЛЕКА промяна в <title>

За: Ще вреди ли на СЕО-то ЛЕКА промяна в <title>

Всяка една промяна ще даде отражение на ракирането ти в Google. Спазвай една максима, която е всеобща тайна - ако имаш дълги заглавия, ще разсееш из всички кл. думи, които си включил. Аз лично ти препоръчвам 2, като успееш по смислен начин да ги формираш като хубаво, кратко и ясно изречение. Кликаемоста също е критерии, които може да ти помогне при класирането. Помисли и малко от потребителска гледна точка, а това ще ти се върне и в оптимизаторска. Винаги така се получава.

Гледай да не добавяш нещо, което го няма в текста или другите елементи, ще увисне, както каза Странникът. Даже и 1 път да я има в добре подредения и ясен текст, е пак нещо. Може и в мета дескрипшъна, но реално за да си си по-сигурен, гледай и в контента да присъства. Успехи.
 

Горе