SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ще си имаме ли Коледно парти?

Rumi

New member
Ехо, ще се почерпим ли за края на тази година? Как сте за 15 декември? Може да не е в София, а някъде на селски туризъм.

Хайде давайте предложения :)

ПП Моля, ако има други женки във форума да си демонстрират пола, че сама с мъже да празнувам ще е малко конфузно :( :)
 
Re: Ще си имаме ли Коледно парти?

15-ти не е лош ден .. хубав съботен ден .. чак се замислям да си мръдна и аз мързеливите задни части :) Аз лично като Габровец мога да предложа нещо в района също ;)
 
Re: Ще си имаме ли Коледно парти?

Руми, радвам се че че ти е харесало а дано наминеш към околността отново :)

ако някой пожелае да се поразровя по основно за евентуално място за среща на желаещите да посетят балкана с най голямо удоволствие ще го направя .. предполагам присъствието на интернет най-малкото в близост ако е почти задължително .. което до някаква степен ограничава избора.. но все пак :)
и все пак мисля че е по добре да се види наистина кои са навитите за подобна среща и да се реши едно място и тогава вече да се говори за подробностите :)
 
Re: Ще си имаме ли Коледно парти?

Хубава идея, ама като се видим на живо какви кретени сме, горко му на форума...
Шегувам се, тук всички сме хубавци и умници, ама админа трябва да каже...
 

Горе