Ще услужите ли с малко данни от GWT?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Творя един инструмент, който анализира заявките за търсене от Google Webmaster Tools и изписва някои интересни неща.
Искам да тествам някои неща, за които са ми нужни множество входящи данни.
Та в този ред на мисли, бихте ли ми услужили с вашите данни? Не ми трябват да за проучвам нишата ви или нещо такова. Не се интересувам от конкретните ключови думи дори изобщо. Интересуват ме други неща, като отношения между позиция и ctr например.

Ще съм ви благодарен ако масово ми изпратите експортнат CSV файл на вашите заявки 🙂. Дано не е много нагло от моя страна да искам това 😱

Трябва само да отидете в GWT, в Трафик и после в Заявки за търсене, да натиснете бутона Изтегляне на тази таблица (първия бутон) и да изберете CSV. След това ми го пратете на специалния ми имейл -> specialenemail (маймуууна) abv (тооочкааа) bg

Благодаря 🙂.

За: Ще услужите ли с малко данни от GWT?

Утре ще ти изпратя няколко експорта. Нали ще споделиш интересните неща 🙂

Re: Ще услужите ли с малко данни от GWT?

Благодаря. Ами да, като е готов инструмента, го пускам безплатно. А и преди това дори мога да споделя ако искате примерно средния CTR за всяка позиция (тоест средна позиция, което е доста по-различно). Но ще трябват доста данни 🙂. Особено защото ще се гледат само тези с над даден брой импресии (очевидно 15 импресии и 1 клик, не ни дава реално точен ctr).

Ако ще събираш мащабно, направи направо опция да се import-ва този CSV автоматично и ние само да upload-ваме файлове.

Тоест за да не се налага да пишат имейл хората ли? Може да направя тия дни една такава временна страница. Дано има кой да прати 🙂. Иначе като е готов инструмента, ще си се качва през формуляр.

Тоест за да не се налага да пишат имейл хората ли? Може да направя тия дни една такава временна страница. Дано има кой да прати 🙂. Иначе като е готов инструмента, ще си се качва през формуляр.

Защото до колкото разбирам експорта се прави за всеки сайт по отделно. Аз имам много сайтове и няма как да ги експортна на веднъж. Така ще мога да качвам по няколко на ден, а не да ти пиша мейли всеки път, когато ми остане време.

пишете какво е необходимо за тази станция за да поема експортите, може да помогна с нещо

Re: За: Ще услужите ли с малко данни от GWT?

Re: За: Ще услужите ли с малко данни от GWT?

Защото до колкото разбирам експорта се прави за всеки сайт по отделно. Аз имам много сайтове и няма как да ги експортна на веднъж. Така ще мога да качвам по няколко на ден, а не да ти пиша мейли всеки път, когато ми остане време.

Ясно, разбрах. Ще го направя днес или утре.

пишете какво е необходимо за тази станция за да поема експортите, може да помогна с нещо

Извинявай, не разбрах.

Готова е страницата, на която можете да ги качите, вместо да пращате имейл. Може да се качва или по 1 CSV файл или ZIP архив от няколко.
Код:
http://tool4o.com/up/
Благодаря на всеки, който помогне с малко (или много) данни 🙂.

@ivok
Няма връщане назад вече 😉

Няма да го прашам отново, нали с мейла всичко беше ОК? 🙂

Няма да го прашам отново, нали с мейла всичко беше ОК? 🙂

Дам, мерси. Сега ги погледнах. За сега два файла съм получил 🙂

Back
Горе