gvv +Gennadiy Vorobyov 28 Май 2009 #1 Квадратите A и B са един и същ цвят. Доказателство: http://www.youtube.com/watch?v=Gskv-i5k31o
mlazarov Web Entrepreneur 28 Май 2009 #5 Re: Яката илюзия Има цял сайт с подобни илюзии - човешкото око се лъже много лесно🙂
M man0l Guest 28 Май 2009 #6 Re: Яката илюзия Взирам се, гледам... все различни ми изглеждат 😉 Мозъка е виновен, той прави образа
Х Хамалин New member 28 Май 2009 #7 Re: Яката илюзия Друго доказателство: продупчете 2 дупки в лист, вижда се веднага !
cloxy Super Moderator Екип 28 Май 2009 #8 Re: Яката илюзия Хамалин каза: Друго доказателство: продупчете 2 дупки в лист, вижда се веднага ! Увеличете... Умно аналогово доказателство 🙂 Аз просто закривам пръст пространството между двете квадратчета и пак се вижда, че са еднакви 🙂
Re: Яката илюзия Хамалин каза: Друго доказателство: продупчете 2 дупки в лист, вижда се веднага ! Увеличете... Умно аналогово доказателство 🙂 Аз просто закривам пръст пространството между двете квадратчета и пак се вижда, че са еднакви 🙂
Х Хамалин New member 28 Май 2009 #10 Късогледите са по-умни ! Късогледите са по-умни ! Късогледите са по-умни !!! Когато съм без очила има разстояние, при което илюзията не рАботи ! ПП: Моля някой без астигматизъм да направи опити ! Последно редактирано: 28 Май 2009
Късогледите са по-умни ! Късогледите са по-умни ! Късогледите са по-умни !!! Когато съм без очила има разстояние, при което илюзията не рАботи ! ПП: Моля някой без астигматизъм да направи опити !