SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

англоезичен сайт на историческа тематика

traki

Оптимист ReMember
Дали има някой във форума с такъв сайт и да има интерес от взаимопомощ?
От моя страна става дума за ancient treasures и по-точно англоезичната му версия.
Пък ако някой реши че има нещо подходящо за линкване или друга кооперация, което не е точно в тематиката ще се радвам да обсъдим варианти.

моля пишете на лични
 
Re: англоезичен сайт на историческа тематика

Извинявай, не разбрах какво точно искаш да кажеш, би ли обяснил по-подробно какво няма
 
Re: англоезичен сайт на историческа тематика

това няма а именно не е индексирана от Гугъл
предполагам е просто доста нов превода на сайта и не е обиколен .. иначе българската версия е добре :)
бих ти предложил да инвестираш в едно домейнче в областта .info мисля че ще намериш подходящ а и е все пак точно като за информационен сайт като твоя ;)
 
Последно редактирано:
Re: англоезичен сайт на историческа тематика

Преди години хит.бг не се виждаше извън България или достъпа беше адски бавен.

Не знам дали все още е така, но ако търсиш аудиория извън България, мисля че наистина трябва да смениш сървъра.

А иначе вчера те добавих в Society-->History на Daduru. :)
 
Re: англоезичен сайт на историческа тематика

BATTERY, благодаря за пояснението. Превода е нов наистина (малко над месец и половина) иначе на последния ъпдейт дори даде ПР 2 на няколко от новите страници. А има и друго, в webmaster tools за предпочитан домейн съм задал че предпочитам адреса да е с www-възможно ли е да е заради това, защото има кеш с www

ilieff Благодаря за добавянето в Daduru, получих снощи мейла с потвърждението, добра директория сте направили.
И аз четох такива неща за проблеми с достъпа отвън, сайта има посещения извън България, над 65 различни държави и си мисля че се вижда. Взел съм домейн, но в хит редиректа е по-особен с този метарефреш и проблема със зареждането на страницата преди да прехвърли към новия домейн ме притеснява че няма да е ефективен, ако така или иначе връзката е бавна и трудно се зарежда никой няма да изчака да види че има по-бърза връзка, а ме притеснява и че ако оставя страниците да са празни и само да редиректват ще загуби и СЕРП и всичко. Може би в крайна сметка сайта в хит ще го оставя в този му вариант, а ще пусна изцяло нов сайт със същите данни и след време ще редиректна.

С bgkulinar бях обсъждал варианти как може да стане, но ако има някой с добра и тествана процедура за редирект от хит на собствен домейн с минимални загуби за прехвърляния сайт ще се радвам да сподели
 

Горе