SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

въпрос за PayPal лимити

Kompota

New member
Може ли някой да ми даде информация за всичките му там варианти на лимити в PayPal.
Баси, никъде няма синтезирана информация за всички възможни лимити при изпращане / теглене на средства през PayPal, четеш един куп страници разпиляна информация и се чудиш ... много е объркващо.

За изпращане през PayPal:

1) извършена е verification процедурата - еднократно плащане / дневен / месечен
2) verification процедурата не е мината - еднократно плащане / дневен / месечен

За изпращане през PayPal чрез кредитна карта:

1) извършена е verification процедурата - еднократно плащане / дневен / месечен
2) verification процедурата не е мината - еднократно плащане / дневен / месечен
3) може ли да има лимит от страна на самата банка, която обслужва дебиЛната карта и какъв е той в такъв случай - дневен / лимит за еднократно теглене ? каква е по принцип сумата ? в такъв случай може ли човек да се обърне към банката с молба лимитът да бъде вдигнат / премахнат ?

После бегло видях някъде да се споменава за някаква процедура различна от verification (подразбира се че вече е направен), за поставяне на по-висок лимит - нещо ставаше дума за сканиране на документ за самоличност и изпращане по факса до PayPal. Обаче в този случай докато ти обърнат внимание и те проверят май минавали 1-2-3 месеца .... Някой да сподели. И даже в случай, че те одобрят, не разбрах - махат ли ти въобще лимита или го вдигат до по-висока сума ?

За теглене:
Има ли определен дневен / месечен лимит и ако да - как може да се премахне / вдигне сумата ?
 

Горе