SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

давам 50$ за помощ от специалист

JFKamenarski

New member
миналата седмица от руснаци имам преведени през вебмани ХХХХ wmz-та
цяла седмица търся начин да ги преведа в бг-банка и за капак получавам ей това:

Учитывая особенности Ваших операций вынуждены установить вашу личность. Вариантов два : 1. Вы получаете ПЕРСОНАЛЬНЫЙ аттестат и продолжаете пользоваться Webmoney. 2. Вы НЕ ПОЛУЧАЕТЕ ПЕРСОНАЛЬНЫЙ аттестат и МЫ прекращаем обслуживание Вашего WMID тогда , на основании п.9.5 Соглашения о трансферте имущественных прав титульными знаками, Вы сможете вывести остатки с ваших кошельков на БАНКОВСКИЙ счет, открытый на имя , указанное при регистрации кипера - Никакое другое имя владельца счета не допускается. Для обмена различних типов титульных знаков , на тот который соответствует валюте Вашего банковского счета Вам сейчас доступны операции на бирже exchanger.ru Сообщите о своем решении.

както разбирам сметката в уебмани е блокирана!
някой има ли който знае как да си извадя най-после парите?
давам 50WMZ за ценен съвет как да го разблокирам и още 100 отгоре за смяна срещу налични левове или долари няма значение

Й. Каменарски
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Имаше някаква бг фирма, която издаваше такива персонални сертификати за целта. Порови из форума мисля че се бяха изрекламирали някъде.
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

e-gold.bg???:confused:

обадих им се на webmoney мениджърчетата в Москва наритах ги здраво и намерих каквото ми трябва http://geo.webmoney.ru

momche това от Пловдив твоите хора ли са? ако са те дай си на ЛС номера на сметката имаш сериозен бонус от мен! аз май им бях скивал сайта на друг форум но тогава ми се сториха подозрителни само с 1 GSM и без адрес и този сайт кръстен на e-gold малко така не го докарваха та се обърках
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

сигурно, тези http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=4775

Аз не съм ползвал усуглите им.

Мерси, мерси - паричките на г-н Каменарски вече са при нас :)
Човекът спести един вагон пари като дойде на правилното място при правилните хора!

Като благодарност можем да ви предложим изкупуване на WMZ с 1% горница(компенсираме си само комисията на WebMoney) независимо от това колко мизерни са сумите по WM-сметките ви ;) не гонете дивото - този % го има само при нас и не за дълго! + само при нас имате 100% гаранция на сделки до 2000 долара от самите WebMoney (знаещите знаят за какво говоря)
 
Последно редактирано:
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Не че правя антиреклама, но изкупувам постоянно webmoney (WMZ, WMR) за пейпал, като нищо не удържам, а напротив, добавям 2% от себе си :)
т.е. давате ми 100вмз, получавате 102$ в пейпал :)
Това за тези които работят с webmoney.
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Не че правя анти-анти-реклама но за тези които не искат да обменят цял живот "шило-на-мыло" а искат да почувстват "сухото у джоба" - пари има! левове, долари, евро - НАЛИЧНИ!
 
  • Like
Реакции: nbsp
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Мерси, мерси - паричките на г-н Каменарски вече са при нас :)
Човекът спести един вагон пари като дойде на правилното място при правилните хора!

Айде да ми спестите единия процент за рекламата =)
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Айде да ми спестите единия процент за рекламата =)

СЪГЛАСЕН!

p.s. не съм запознат с функционалността на този тип форуми и бих искал да попитам - кой е "господин коментатора" на моите постове?
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Аз съм.

е аз имах предвид че са много остроумни ;) за мен е чест че шефското тяло ме коментира :)
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Не се обиждай, но начинът, по който рекламираш своите услуги тук е наистина досаден. Разбирам, че си постигнал всичко, че сте голямата фирма с евро, долари и марки. Но трябва ли да парадираш с това? За нас по-простите хорица, това си е чиста проба самоизтъкване. Така, че не се фрапирай, когато репутацията ти тук пада. Успех!
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Парадирането е вид рекламиране :) Моята задача е да подам нужната информация към широката общественост в България и се радвам че все по-голям % от обществеността се ориентира в правилната посока :D

P.S. за тез които не знаят за какво става дума в темата: в момента платежните системи в Интернет навлизат активно в България и нашата компания има честта да бъде един от пионерите в тази област! А дискусиите (колкото и странни да са на пръв поглед) по специализираните форуми са част от рекламната ни кампания :cool:
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Написах ти го на друго място, май ще трябва да ти го напиша и тук, щом желанието ти е да "информираш широката общественост".

Имаш статут на регистратор, което само по себе си е добро постижение за България. Обаче ти не казваш това, ти се рекламираш навсякъде като "представител на WebMoney за България". Това не е "информиране на широката общественост", а чиста заблуда.
Обикновено не ме бърка, когато някой се представя за Наполеон, чайник или царица Савска, не е мой проблем. Обаче в случая е друго, все повече хора в България ще търсят излаз на руския пазар и ще почнат да работят с WebMoney. WebMoney са достатъчно сериозна система и когато някой такъв се рекламира като неин представител уронва престижа й, което не бих искал да става.
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

Аз все още неможах да схвана идеята на туй чудо webmoney. Несъм видял никъде из нета някой да предлага начин на плащане с webmoney. Доколкото разбирам webmoney се ползва широко из руското нет пространство, а аз съм мноого далеч от руски сайтове, нямам и намерение да ги ползвам. Каква е разликата между PayPal и webmoney? Щото PayPal ми е предостатъчен за всякакъв тип платежно средство в нета.
 
Re: давам 50$ за помощ от специалист

само за разликите ще кажа:

в WebMoney можеш да вземеш(или дадеш) неограничен кредит в 7 вида валути - ако ще взимаш кредит ти трябва сериозна история на транзакциите (която води до покачване на BusinessLevel) + подтвърдени паспортни данни

можеш да играеш на борсата(нещо като WebMoney-форекс-гиби) или на деcетките обменни онлайн-бюра - много полезно нещо при резки трусове на валутния пазар - аз оттам най-бързо печела

можеш да отвориш е-магазин с 0% комисия на входящите платежи (за сравнение - ПайПал режат глави с техните Бизнес и Премиер акаунти)

и още 1 куп полезни неща - писал съм ги и преди но това са най-основните - да не забравя да кажа че ако пускате чужди реклами по сайтовете си - борсите за рекламни места плащат пак в таковата....
 

Горе