дайте мнение за едно проектче

freak

Freak Media Group Ltd.
🙂 малко ме е срам ама какво да се прави 🙂

http://rozovi.com

системата е vldpersonals да кажа от сега :Д

дайте някви идей какво може да се добави за да се привлекат потребители

Последно редактирано:
Re: дайте мнение за едно проектче

Освен реклама, друг начин за привличане на посетители до сега не съм чувал .

Офф топки:

От много време се чудя, сайтовете за запознанства от какво се издържат ? Смс-ите трябва да са доста, за да се получи някакъв приличен доход, по банерите жестоко се се съмнявам да има някакъв удовлетворителен CTR и ми е чудно сайт с 3-5к уникални дневно не влага ли по-вече, отколкодо да получава ...

Слагаш няколко фейк снимки на привлекателни мадами, но не е от най-препоръчителните ...
Просто такъв сайт без реклама и развитие няма да просъществува дълго предвид конкуренцията 🙂

абе мислех да събера някой и друг профил на жени и да ги добавя като се ротират те на индекса в смисъл преди регистрацията :Д ина4е всеки ден има по 20-тина регистрирани вече са 600 и нещо

като цяло идеята ми за сайта не е да стане най или да си мисля че ще стане , преди време бях купил системата и реших да не сабира прах 🙂

Пусни да се гледат снимките без регистрация - поне в началото ... gepime беше така в зората си ...

слагай сега мацки здраво - красота да има, повечето са мъже засега - дори един оголен салам се вижда на първата страница ...

сега работя над препоръчани потребители да събера само такива симпатични момичета и момчета не разголени който да се показват на главната страница за да се избегне показването на мъжки полови органи 🙂
иначе това е идеята на забраната ако нямаш 18 не може да гледаш 🙂

Те хубаво се регистрират, но влизат ли си в акаунтите? 😉
По страницата - бутоните са несиметрични и за мен грозни с този серифен шрифт. Темата не подхожда на сайт за запознанства.

Back
Горе