Здравейте,искам да ви предопредя за тези скамери,не ги ползвайте проблемите с тях и дват постепенно и до спиране на акаунта.Преди седмица бяхме предупредени да махнем 2 големи сайта като ни препоръчаха техен афилейт линк
Не ползвах ме афи линка им а реших че има по добра компания за моите сайтове.
Седмица след това когато видяха че големите сайтове са махнати и сложени на друг сървар,НО не на препоръчания от тях решиха да изкарат от 9 реки вода като спряха акаунта с оправданието че видете ли това прокси прави трафик след повече от 4 месеца на техния сървар:
HTML Code:
А това прокси не работи от момента когато преместих сйтовете на друг хост.
Сложил съм реклами и търсачка за мп3, а съм махнал функциите и вече повече от седмица не работи като прокси и има 150 импресии ако 150 презареждания не и държи сървара за кво да говорим,но пичовете решиха да се ебават.
Хоста е платен за половин година и те първа разправиите ще продължават.
Сега аз търпя загуби и губя посещения заради тези тъпаци ,но кво да говорим в началото трябваше да се махнем от там когато ни хакнаха панела и пренасочиха един домиен като фишинг.Още ХОСТ на който темплейта е хакнат и се разпространява безплатно в интернет не ми го хвалете Сега даже се чудя дали ще мога да си взема скриптовете които са при тях и нищо чудно, мога да ги видя пуснати по нета и други вече да ги ползват.
Ваш е проблема дали ще изберете тези скамери.....
Attention cheaters: justhost.com
Поздрави
Не ползвах ме афи линка им а реших че има по добра компания за моите сайтове.
Седмица след това когато видяха че големите сайтове са махнати и сложени на друг сървар,НО не на препоръчания от тях решиха да изкарат от 9 реки вода като спряха акаунта с оправданието че видете ли това прокси прави трафик след повече от 4 месеца на техния сървар:
HTML Code:
HTML:
As you know, we proactively monitor all our servers and sites of our users.
%MEM 70.31 is the result of such monitoring by our software. This software is the security coded software by developers and I can show you only results:
%MEM 70.31
oxmpcom1 oxmp3.com
Top Process %CPU 12.0 [php]
Top Process %CPU 10.0 [php]
Top Process %CPU 80.0 /usr/bin/php /home/oxmpcom1/public_html/pegmusic.com/index.php
You was able to check connections to your site vis Cpanel >> Webalizer Stats (Awstats).
We've to suspended your account because of other users were not able to get access to there accounts due to overload.
I will now put this ticket through to our billing team where you will be assisted further.
Thank you for your patienc
А това прокси не работи от момента когато преместих сйтовете на друг хост.
Сложил съм реклами и търсачка за мп3, а съм махнал функциите и вече повече от седмица не работи като прокси и има 150 импресии ако 150 презареждания не и държи сървара за кво да говорим,но пичовете решиха да се ебават.
Хоста е платен за половин година и те първа разправиите ще продължават.
Сега аз търпя загуби и губя посещения заради тези тъпаци ,но кво да говорим в началото трябваше да се махнем от там когато ни хакнаха панела и пренасочиха един домиен като фишинг.Още ХОСТ на който темплейта е хакнат и се разпространява безплатно в интернет не ми го хвалете Сега даже се чудя дали ще мога да си взема скриптовете които са при тях и нищо чудно, мога да ги видя пуснати по нета и други вече да ги ползват.
Ваш е проблема дали ще изберете тези скамери.....
Attention cheaters: justhost.com
Поздрави
Последно редактирано: