N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 30 Октомври 2008 #1 Знам, че гугъл взима описанието от дмоз, ама сега забелязах, че за блога ми взима и заглавието - резултат в гугъл, темата в блога ми
Знам, че гугъл взима описанието от дмоз, ама сега забелязах, че за блога ми взима и заглавието - резултат в гугъл, темата в блога ми
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 31 Октомври 2008 #3 Re: дмоз, гугъл и описание?? Kalin4y каза: и ? това си е от доста време Увеличете... И?? Аз за първи път виждам, че взима и заглавието, а не само описание
Re: дмоз, гугъл и описание?? Kalin4y каза: и ? това си е от доста време Увеличете... И?? Аз за първи път виждам, че взима и заглавието, а не само описание
Илиев Well-known member 31 Октомври 2008 #4 Re: дмоз, гугъл и описание?? Мисля, че много отдавна взима от дмоз информацията. Затова: <meta name=”ROBOTS” content=”NOODP”> Аз имам сайт, на който взима заглавието, без описание. Последно редактирано: 31 Октомври 2008
Re: дмоз, гугъл и описание?? Мисля, че много отдавна взима от дмоз информацията. Затова: <meta name=”ROBOTS” content=”NOODP”> Аз имам сайт, на който взима заглавието, без описание.