borislav123 New member 2 Февруари 2012 #1 Колеги как се прави долна част на фон с CSS имам предвид разширението с цвят / изображение, което запълва екрана в долната част , ако е по-широк не знам и как се казва това ...
Колеги как се прави долна част на фон с CSS имам предвид разширението с цвят / изображение, което запълва екрана в долната част , ако е по-широк не знам и как се казва това ...
Ma57eR New member 2 Февруари 2012 #2 Re: долна част на фон с CSS Footerа е това. Вкарва се в отделен DIV, на който се слага background
borislav123 New member 2 Февруари 2012 #3 Re: долна част на фон с CSS Мерси Ma57eR, ще опитам както казваш
Ma57eR New member 2 Февруари 2012 #4 Re: долна част на фон с CSS Правиш в indexa на шаблона <div class="footer">тук слагаш нещата, които искаш да са ти във футъра </div> В CSS на шаблона слагаш div.footer {width:100%;height:auto;background:#00000;(за черен фон примерно)}
Re: долна част на фон с CSS Правиш в indexa на шаблона <div class="footer">тук слагаш нещата, които искаш да са ти във футъра </div> В CSS на шаблона слагаш div.footer {width:100%;height:auto;background:#00000;(за черен фон примерно)}