изтриване на потребител от скайп?

Federal

New member
Има ли начин да изтрия юзери от листата без на изтритите, да се появява иконата с въпросителната?

За: изтриване на потребител от скайп?

Ами аз до колкото знам не им се появява въпросителен или поне при мен така ставаше 🙂

А може ли, като в ICQ, да изглеждаш офлайн само за определени потребители?

Re: За: изтриване на потребител от скайп?

Не. Обаче това може да се симулира чрез временно блокиране на абоната (или абонатите), който искаш да не вижда статуса ти. След това можеш да го разблокираш. Той няма да получи никакво известие, че е блокиран/разблокиран и докато е блокиран не може да знае статуса ти (освен ако в настройките си позволил да се показва статуса ти в инетернет и то тогава пак няма да може без да отиде през сайт да го гледа).
Възможно е и просто да имаш два акаунта и да си логнат едновременно от един компютър и на двата. Във втория добави само тези, които искаш да те знаят, че си онлайн и им кажи акаунта си на тях само. Как да отвориш два скайпа едновременно можеш да потърсиш в нета.

Може, ако не използваш оригиналния клиент на ICQ, а руския QIP, който работи също с ICQ. Там има огромни възможности за избор на потребители и списъци на достъп.

Може, ако не използваш оригиналния клиент на ICQ, а руския QIP, който работи също с ICQ. Там има огромни възможности за избор на потребители и списъци на достъп.
Мисля, че T_K имаше предвид в Скайп, понеже казва "като в ICQ", а не "в ICQ" 🙂.

Re: изтриване на потребител от скайп?

Блокираш юзера. При него НИЩО не излиза като индикация, пише ти, но не разбира, че не получаваш...

За: Re: За: изтриване на потребител от скайп?

За: Re: За: изтриване на потребител от скайп?

Мисля, че T_K имаше предвид в Скайп, понеже казва "като в ICQ", а не "в ICQ" 🙂.
Да, бе, вярно, ама не бях си допил кафето и съм спал... 😀

Back
Горе