SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

искам да се свържа с PHP програмист

nikolov

New member
Здравейте,

търся да се свържа с PHP програмист (mySQL), който да е работил (или да няма нищо против да работи:)) на osCommerce. Става дума за онлайн магазин (ctg.ro), на който трябва да се добавят няколко модула. На който му е интересно мога да му изпратя проекта
Моля помогнете:)
 
Re: искам да се свържа с PHP програмист

Здр. и на теб.

Не съм PHP програмист ама имамм опит с Oscommerce, какви модули искаш да сложиш. Пиши тук или на ЛС.
 
Re: искам да се свържа с PHP програмист

сайта ни не е просто онлайн магазин. Става дума за продажба на козметика тип мултилевъл маркетинг (нещо като Avon). Сайта има добавени неща - има 3 типа потребители, които виждат различни цени на продуктите в зависимост от статуса им. Също така потребителите са свързани помежду си и се изчисляват бонуси - примерно ако А препоръча Б за клиент, А взима 10% от продажбите на Б, ако Б препоръча В, Б взима 10% от продажбите на В, а А, 5% от продажбите на В. Има 10 такива нива. Също така системата разпечатва формуляри за пощата, тъй като продуктите се изпращат като колети (пощенски мандат, бюлетин и бордеро). Това което искаме да добавим е (i) управление на наличностите, което идеално би било с бар кодове, т.е. ако се изпише един продукт от склада с бар код четец, да се намалява наличността и някои други неща (ii) модул свързан с бонусите в системата, (iii) отделен Log in за потребителите в системата и различни права, (iv) онлайн-проучвания на продукти, както и някои други неща.
Аз си поиграх и написах целият проект, ако ти звучи интересно, мога да ти го изпратя по имейл
 
Re: искам да се свържа с PHP програмист

Прави ми впечатление че в България има много хора които са фенове на Open Source и безплатното, направят лесните неща и след това търсят кой да направи трудното. Multi Level администрация в OSC не е много просто да се направи, има фирми които имаме готови решения, които обаче на хора фенове Open Source обикновено не им харесват ценово, тоест цените при нас стартират от 1200 лева за готова система, имаме много запитвания всяка седмица за подобни доразработки но ги отказвам, не са рентабилни.
Продаваме само цели готови системи, редизайн - не. Никой не иска да плаща по 20 лева на час за програмиране, затова и ние не искаме да го правим. Ако се интересува някой от цяла система със сериозни възможности, може да погледне тук
 
Re: искам да се свържа с PHP програмист

От 10-тина години се занимавам с PHP/MySQL.
От моя опит с OSCommerce знам, че дописването на модули за тази система е доста трудно.
Самият софтеур е така проектиран, че не се разширява лесно.
Може би наистина готово решение ще е по-удачно.
 

Горе