как да реиндексирам сайта си?

neznammm

New member
Здравейте. Става въпрос за сайт от рода на кърти чисти извозва. Гоогле кешира страницата ми от преди 10 дни и когато правя промени по сайта си няма резултат, защо? Когато го търся по ключови думи "кърти чисти извозва" ми показва заглавие от преди 10 дни което вече го няма в индекс.хтмл. Какво трябва да направя за да ми индексира новото съдаржание ако така мога да се изразя? Моля за помощ. Благодаря предварително!

Re: как да реиндексирам сайта си?

Ами защото така работи Г, какво те притеснява в това че ти покзва индекса отпреди 10 дни, това няма никаво значение той сам ще се обнови след някой ден

Благодаря Ви за бързият отговор. Имам и др. запитване : Когато регнах урл в Г ми обновяваше новата информация по бързо от сега, ами защо тогава от 7 страница сега съм на 14? Може ли енда услуга от ваша страна? Името на сайта е kyrti-chisti-izvozva(.)eu на коя позиция излиза при вас? А влияе на сео-то новата информация която качвам на сайта си за по бързо индексиране?

Последно редактирано:

Ако започнеш да добавяш нова информация в сайт по-често, гугъл ще започне да го индексира по-често. Но не очаквай резултат ако една седмица добавяш съдържание и после спреш за 1 месец.

Здравейте. Става въпрос за сайт от рода на кърти чисти извозва. Гоогле кешира страницата ми от преди 10 дни и когато правя промени по сайта си няма резултат, защо? Когато го търся по ключови думи "кърти чисти извозва" ми показва заглавие от преди 10 дни което вече го няма в индекс.хтмл. Какво трябва да направя за да ми индексира новото съдаржание ако така мога да се изразя? Моля за помощ. Благодаря предварително!

Странна работа 😀 предлагаш seo услуги 😎 изнасяш лекции по seo в сайт за (кърти чисти извозва) и в същото време задаваш въпроси като този 😡

Странна работа 😀 предлагаш seo услуги 😎 изнасяш лекции по seo в сайт за (кърти чисти извозва) и в същото време задаваш въпроси като този 😡

За тролинг получаваш първи жълт картон. От сега ти го набивам в главата, че тук гоним не на червен, а на жълт и половина

За тролинг получаваш първи жълт картон. От сега ти го набивам в главата, че тук гоним не на червен, а на жълт и половина

Не те разбирам😕...

Има хора по форумите където инсталират и превеждат wordpress за 10 лв. Любопитно ми стана защо сайта е разбъркан от няколко месеца? в същото време предлага сериозна услуга като seo
Как може да смяташ че има "тролинг" когато човека предлага професионално seo (за което трябва да платиш) а в същото време не знае да си оправи собствения сайт.

Сайт за строителни услуги ок да е бъркотия 🙂 но за сео.....
Спирам до тук с любопитството че наистина ще стане тролинг

Back
Горе