SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

линкове в Google

toto776

New member
здравейте, чета форума от доста време - сега се регистрирам защото просто искам да ви питам нещо .... и така имам следния проблем - регистрирам сайта си от доста дълго време в търсачки- социални мрежи, линк директории и т.н. ПР на сайта е добър - трафика е зле - но проблема ми е че гоогле не индексира линкове към сайта ми - когато потърся сайта по "title" или по ключови думи изкачт страхотни резултати - но когато се индексират в гоогле като линкове няма никой .... защо гоогле не показва реалните линкове? странно е, знае, че ги има но не ги показва !! какъв е критерия за индексиране на линк !!!

извинявайте за дългия пост - предварително благодаря за предоставениет матеряли за четене!
 
Re: линкове в Google

сигурно имаш в предвид link:tvoqt.site.com. Гоогле не показва всички линкове въпреки че е индексирал съответните страници и кеша показва наличието на линк. Почти съм убеден обаче че ги брои и ги взема в предвид (по негови си критерии).
погледни тук:
http://www.google.com/search?hl=en&q=site:www.mldb.org&btnG=Google+Search
този сайт има над 200 000 индексирани страници в гоогле. На всяка страница без изключение има този линк:
http://www.bianca-ryan.info/
ако потърсиш link:www.bianca-ryan.info ще видишсамо 16 резултата. Разбира се резултатите от mldb.org са групирани, опитай това търсене:
site:pr.google-fan.info
има цяла една страница със page rank 4. на тази страница има линк и гоогле много добре знае за този линк, но не го показва когато търсиш link:www.bianca-ryan.info
Ако искаш по-подробна информация за линковете опитай това:
http://www.google.com/webmasters/sitemaps/
Когато добавиш сайт в google webmaster tools освен да добавяш sitemaps може да следиш подробна информация относно индексирането на твоя сайт.
Ето какво показва за www.bianca-ryan.info:
External links to http://www.bianca-ryan.info/ - 29491
опитай и ще добиеш по-добра представа за линковете към твоя сайт
 

Горе