SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

линкове експеримент - SEO

Re: линкове експеримент - SEO

Добре де, netsurfer ... като не претендираш за достоверност защо ги пускаш ?
Ако е въпросът да те подкрепим за трафик - нямаш проблем. Ама моля те , не пускай чак такива глупости.

Всъщност и нещо друго те моля. Престани с тия тестове. Чета ги само аз и се дразня. Млад си, нов си в тия среди, а си позволяваш да пишеш повече глупости даже и от мен. Не става така :) Не е прилично някак си ...

Ако можеш да обясниш на някой от хората тук какъв е смисълът да повтаряш азбучни истини и да ги "опорочаваш" със собствените си експерименти всички ще те черпим по едно от туй дето пиеш.


...
Линкове тест резултат
Monday, February 25th, 2008
Такаааа,

мисля че вече мога да напиша резултата от теста. Едната страница имаше проблеми с индексирането с линк от webmasterbg.org/, но след като я линкнах от предприемач.ком страницата се индексира, но според мен се опорочи резултата, защото страницата получи 2 линка, макар й да изтрих този от webmasterbg.org/, ще следя пак какъв е резултата след време.

Резултата от теста е че едната страница въобще не се показва - страницата линкната от същото ИП, а тази линкната от друго ИП си излиза на първо място - ето го резултата от теста клик тук

за да видите и втората страница трябва да повторите търсенето заедно с пропуснатите резултати.

Според мен това показва че линковете от различни ИП-та са с много по-голяма тежест, май ще трябва да си взема още 2-3 ип-та за хоста или още няколко хоста
 
Re: линкове експеримент - SEO

Доста сбъркан ми се струва целия експеримент ако трябва да сме честни...
Обаче аз така и не разбрах какво се опитваш да докажеш? А това че дадена страницата не ти се е индексирала... просто е смешно да го споменаваш, при положение че Google индексира неща към които няма никакви линкове и тн. това сме го обсъждали много пъти и мислех, че всички сме единодушни.

Просто пишеш абсолютни глупости. Седни прочети малко повече преди да твориш абсурди. Лично аз преди да пусна първия си коментар на тема SEO четох и пробвах разни неща в продължение на над 6 месеца. Мисля, че за всеки начинаещ трябва да е така... Което не ти е ясни питай, във форума има ужасно много хора които биха ти помогнали. Както oggin каза горе ако е за линкове и трафик, кажи всички ще ти ударим по едно рамо. Общо взето всички се подкрепяме защото няма начин иначе. Просто моля ти се, давай по-кротко с абсолютно идиотските си експерименти, ако обичаш :)
 
  • Like
Реакции: nbsp
Re: линкове експеримент - SEO

MacTeP : КОЛКО БЪРЗО МИНАХА ТИЯ 6 МЕСЕЦА :)
 
Re: линкове експеримент - SEO

MacTeP : КОЛКО БЪРЗО МИНАХА ТИЯ 6 МЕСЕЦА :)

Много ;) То човек докато си спами и не усеща ;)
 
Re: линкове експеримент - SEO

що да не пишеш ?? Пиши си, ама ограничи малко нещата, които нямат смисъл ;)
Иначе наистина, както каза Мастъра ... ако е подкрепа - искай и ще ти се даде :)
 

Горе