SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

линк за 3 години

Re: линк за 3 години

Пич, преди да си се размечтал как ще изхарчиш милиона, това се нарича ферма за линкове.

Никой, който знае за какжо става въпрос няма да ти се върже :)
 
Re: линк за 3 години

+Аз като сметна, става дума не за милион, а за около $2000 общо.
+Сайтът има кратко и лесно запомнящо се име.
- Редиректите наистина са недостатък, но и иначе едва ли Google ще оцени подобен сайт (за продаване на линкове) високо. Може да се поправи лесно, а статискиката за посещенията ставав и с onmousedown="...".
- Опитах да резервирам, но без да възнамерявам да плата. Ами остана си като черно петно, т.е. блокирано от други регистрации.
- Тази идея никак не е нова, което е един доста съществен недостатък.
 
Re: линк за 3 години

+Сайтът има кратко и лесно запомнящо се име.

Ти кво, да не смяташ да го посещаваш всеки ден, та да трябва да се помни името на такъв сайт? :) Примера е оригинала: onemiliondollarwebpage.com или нещо от сорта беше - кой ще седне да го пише :)
 
Re: линк за 3 години

На мен ми е чудно откъде биха идвали посетителите в такъв сайт.
 
Re: линк за 3 години

Идеята си е много оригинална, като се има впредвид че в повечето подобни сайтове, рекламната мрежа е почти запълнена. Някой от тях продават 25Х25 пиксела за по 10$, а аз ги продавам за по 1$ като гарантирам че вашият линк ще стой там 3 години, ако някой може да предложи по евтина реклама нека да пише. Посетителите на сайта идват като 50% от доходите се инвестират в реклама.
 

Горе