малко свежинка и рецензия ако може

bobbydigital

New member
[link]http://svejo.net/home/link_summary/95970-Purva-publichna-Beta-na-sladki6com[/link]

от известно време разработвам този сайт, ако може малко свежо.

Също така ще се радвам ако някой желае да се регистрира и да каже какво мисли по въпроса.

Благодаря предварително.

Re: малко свежинка и рецензия ако може

Браво! Доста ми допада. Но само 1 минус.. Не мислиш ли стана малко пренаселено от такива сайтове?

да, много са, но от всичко има по много 🙂. Ще се наложи да предлагаме уникална услуга има идеи 🙂.

За сега още сме в бета така че наблягаме на разработка и тестване, трафика ще го докараме в последствие.

до последно си мислех че ще намеря някаква нова рецепта за нещо сладко ...
Аз го помислих за сайт за рецепти🙂
Въпреки това +1 за труда😉

И аз бях така.. в смисъл помислих го сайт за рецепти.. Иначе не съм давал минуси във форума просто така го казах като израз на речта ми... Все пак успех на сайта 🙂

Визията ми допада много, домейна също обаче мисля, че бързаш с adsense рекламите. Успех!

благодаря ви, няма да се разсърдя и ако разцъкате малко има доста секси ajax-чета. за рекламите сте прави махнах ги за сега.

поздрави и благодаря.

[edit]
жалко , че го мислите за сайт за рецепти, надявам се като набере скорост да не се получава така.

пич, имаш един глас и от мене. Ама далбоко се самнявам че сте се пребориш с конкуренцията - sladur, impulse, aha и ище 50тина такива...

Успех все пак

Добър е сайтът. Продължавай така и успехите ще дойдат.

А пък на мене не ми харесва любимият браузър 😉 Нарича го "програма която е хипер ултра мега стара" 🙂 Ти си знаеш най-добре, само имай в предвид че голяма част от потребителите срещат затруднения при инсталация на нов браузър. В случая не визирам себе си, аз имам цял куп браузъри и версии на компютъра си 🙂

Желая ти успех колега ! Свежнат си 2 пъти 🙂 Яко бачкане и много вяра в успеха (да не забравя и инвестиции) и малко по малко ще стане 🙂

[link]http://svejo.net/home/link_summary/95970-Purva-publichna-Beta-na-sladki6com[/link]

от известно време разработвам този сайт, ако може малко свежо.

Също така ще се радвам ако някой желае да се регистрира и да каже какво мисли по въпроса.

Благодаря предварително.

да първо го редиректвах направо към страница на която пише да се ъпгрейдне, но после видях че 45% са с IE и от тях 50% са със 6 и го направих това. Но моята логика е следната, няма да си лишав модерния сайт от екстри които тоя смотан броузер не поддържа. 🙂

Иначе Благодаря на всички за гласовете

Back
Горе