SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

мейл бомбинг и други простотии

webmoney

New member
имам един зор дето се сетих сега за него!
значи правя разпределен хостинг на 20-30 места(всеки сателит е на отделен сървър-провайдър-АйПи за да не слагат търсачките санкции на главния сайт, а и да има повод да рекетирам матриялно) на 1 куп клиенти - но ми писна да се разправям с хостерите за СПАМ, траф генератори, порно и други простотии - не мога да им забраня достъп до FTP, поне не на всички клиенти - а не ми се купуват 20-30 РС-та за dedicated server-и та затова се чудя - няма ли начин да се забрани употребата на мейл-сървър на хостинг-акаунт в ГоДеди примерно(а за другите ще е аналогично) - може да има такова нещо но да съм пропуснал да прочета за него....
 
Последно редактирано:
Re: мейл бомбинг и други простотии

Google Apps ... и решаваш много проблеми. Само дано остане безплатен. btw тук имаше подобна оферта и от dir.bg
 
Re: мейл бомбинг и други простотии

Искаш admin-а на хостинга да няма достъп до мейл сървъра или потребител?

админът се водя аз - а искам целият акаунт да бъде без достъп до мейл-сървър защото заради един спамер изгаря цялата площадка (а пък не върви да се карам с клиентите, дори и да са спамери-хакери-крадци-педофили-мошеници-"вълшебнипортмонета" и т н)
 
Последно редактирано:
Re: мейл бомбинг и други простотии

Ами принципно компанията, при която съм аз има такава опция в панела си, но той е custom. Не съм работил на cPanel и други различни от NextColor. Предполагам, че трябва и техните да имат такава възможност. При мен е въпрос на един клик като интерфейс.
 
Re: мейл бомбинг и други простотии

имам и друг проблем но той пак е админски затова няма да отварям нова тема - някои от сайтовете са писани на РНР но ползват XSLT-трансформации и затова вървят само на МастерХост - а това е най-кожодерския руски хостер!

някой може ли да ми каже как да ги подкарам на ГоДеди? къв софтуер слагат на сървъра си МастерХост че само при тях вървят тия сайтове? признавам си че в тая тема съм кух! :) съпорта на татенцата е просто непоносим - питам ги ама отговарят само с шаблони или изобщо не реагират!
 
Re: мейл бомбинг и други простотии

Sablotron и expat

СУПЕР неприятно ми е да го казвам но пак си прав! "Sablotron" беше думата спомних си!
сега остава да каже някой как да уредя тоя пиниз да върви при татенцата
 
Re: мейл бомбинг и други простотии

брех да взема и аз да си направя блог ли? не - по-добре да издам учебник по черна оптимизация и вадене на Бързи Пари от интернет :) някой има ли връзки със СофияПрес или подобно сериозно издателство?

не се бъзикам - днес прочетох че САПЕ-то има над 200 хиляди потребители - по тая логика +/- 100-200 човека няма да ми изядат хляба - затова една от първите глави ще бъде как да cе изцуцат максимално пари от такива борси като САПЕ (има 1 билюк дребни пинизи - примерно как "1ps" може да се използва в САПЕ за съвсем други цели и тн)
 
Последно редактирано:
Re: мейл бомбинг и други простотии

за подръжка на исходящите връзки на сапе ли ти трябва?

ще прочетеш другия месец ако си купиш книгата ми :)

майтап бе! просто вместо да триеш веднага след индексацията рнр-файла на 1ПС с хилядите беклинкове(това са 1 вагон индексирани страници) - просто махаш от него активните линкове и стагаш там кода на сапе-то (можеш да го скриеш и в layer) - ето ти ги стотина 1-click-away страници за САПЕ без никъв зор!
щот ако просто изтриеш файла (и ако си вкарал сайта си в Гуглълския или Яндексовския уебмастър-тулз) и ще се хванеш за главата - "12.01.2009 - 100 загруженных страниц - 99 ошибок not found"(от махнатия файл на 1пс) и после се чудя що не ме обхождат търсачките....

а с новия тулбар за Модзила на САПЕ-то направо се преродих - 5000 страници от които 2000 индексирани! по-рано цял ден щраках копчето "YAP" кат луд(иначе модераторите режат сайта) - а сега вместо мене го прави тулбара и при това без онова приятно съобщение от Яндекс "Вы - Робот!"

абе има си пинизи бе - ако ги знаех 2 години по-рано щях да съм най-богатия оптимизатор сигурно!

бая се отклоних от темата на раздела.........
 
Последно редактирано:

Горе