мишките на А4

Re: мишките на А4

баси кво ги тормозите тия мишоци. Аз съм с някакво dandy m335 (ако някой изобщо открие такава марка да ми пусне линк) гледам има лепенка за гаранцията отдолу август 2007 година. пластмасата се е изтъркала от употреба и вече прозира. Скролът обаче си бачка, бутоните също нямат никакви проблеми а се гърчи по 10-12 часа дневно. заливал съм я с кафе, вода, бира, портокалов сок, джин и още работи, които дори не помня. С тая мишка съм сменил няколко компютъра - кво да правя вещоман си падам: като работи не го хвърлям

За: мишките на А4

Върнах я и взех MC Wirereless mouse 1000. Препоръчвам на тези, които купуват мишки на кутията им ако е нарисуван лаптоп, да не я взимат, защото къбела е съвсем късичък.

И таз е пълен боклук. Ходи си по десктопа, където си иска. Нищо, че е 100 дпи. Значи тази цялата работа е на късмет.

Аз съм с един Logitech бяла на USB на 5-6 години, само кабела 3 пъти съм правил и веднъж левия бутон смених. На другия в офиса пак съм със същата марка, но черна и на PS/2. Пак същите ремонти, на 7 год. е. Трудно сменям мишка, като му пасне на човек в ръката, не се сменя току така. Пък и това си е основен инструмент все пак! 😛arty:

Re: мишките на А4

аз имах дълго време майкрософт безжична мишка и бях много доволен, но също имаше такъв гумен маншет около скрола и се разхлаби и прецка. Батериите държаха до 6 месеца при 12 часа на ден ползване. Сега си купих един логитек performence със кабел и съм супер доволен, много ми е удобна в ръката и даже си търсих и за лаптопа подобна, ама са много скъпи за сега.

Дайте ми сайт, от където може да си поръчам една мишка на А4, защото я няма в магазините. Тази на МС я върнах и купих една от 5 лв. и я посрещнах в пода на плочките. Сайт магазин от където сте поръчвали и не тварат с 3 позвънявания за потвърждение и 88 лв за хипер доставка???

Back
Горе