N nato New member 21 Юни 2011 #1 мисля че темата е за тук ако греша кажете🙂) та значи искам да качвам още продукти но все ми дава грешка "link rewrite" какво е това какво искааа?
мисля че темата е за тук ако греша кажете🙂) та значи искам да качвам още продукти но все ми дава грешка "link rewrite" какво е това какво искааа?
Kalin4y ORM / SEO 21 Юни 2011 #2 Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop активирал си SEO friendly URL-та, а не може да ти пише в .htaccess-a, за да направи нужните промени там. Дай 666/777 на htaacess файла и ще се оправи.
Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop активирал си SEO friendly URL-та, а не може да ти пише в .htaccess-a, за да направи нужните промени там. Дай 666/777 на htaacess файла и ще се оправи.
M masoko New member 21 Юни 2011 #3 Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop Прилича на проблем с SEF URLs. Това ли е цялата грешка, не пише ли още нещо подобно на: link_rewrite is empty for default language ако пише това пробвай да ре-активираш проблемният език.
Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop Прилича на проблем с SEF URLs. Това ли е цялата грешка, не пише ли още нещо подобно на: link_rewrite is empty for default language ако пише това пробвай да ре-активираш проблемният език.
ник Спасителен чук 21 Юни 2011 #4 Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop Ами поне на мене ми изглежда че си активирал SEO friendly urls, ама нещо си го обозал. Къде точно ти я дава тази грешка?
Re: моля ако някой може да ми помогне с Prestashop Ами поне на мене ми изглежда че си активирал SEO friendly urls, ама нещо си го обозал. Къде точно ти я дава тази грешка?