нужда от хостинг

wofer

New member
Търся някой който може да хостне един сайт на джумла за 1месец, сайта е за дърводелски услуги , нов е и няма да прави много трафик. Проблема е че имам 3 платени хостинга в суперхостин и всички аддони са заети и съм решил след като изтечът да взема неограничен хостинг от hostgator,така че ако някой има някакво свободно място много ще съм му благодарен може и срещу някакво разумно заплащане

Re: нужда от хостинг

Можеш да си купиш още един адон в суперхостинг само за 10 лв на година. Влизаш в акаунта си, цъкваш на хостинг, после на името на акаунта ти, и там има адон домейни. Поне при мен е така. Поздрави.

Можеш да си купиш още един адон в суперхостинг само за 10 лв на година. Влизаш в акаунта си, цъкваш на хостинг, после на името на акаунта ти, и там има адон домейни. Поне при мен е така. Поздрави.

да знам че за 10лв. може да добавиш аддон домейн, но това не е валидно за най-малкият хостинг план. Намерих хостинг и благодаря ви за предложенията

Моят съвет е да си паркираш домейна в някой от сегашните панели и с mod rewrite да го направиш да се отваря като отделен сайт. 😉

Ето как става:
http://nikolay.bg/2008/how-to-make-an-addon-domain-from-a-parked-one/

Това позволено ли е 🙂

Защото имам много домейни, до които не съм стигнал, за да ги развивам - имат само 1 index статична страничка без трафик за трупане на възраст за SEO и разбира се не товарят - ако давате така да ги пиша паркирани ;D

Back
Горе