някой ползвал ли е garga.biz

Re: някой ползвал ли е garga.biz

Хмм. За какво са им толкова много лични данни? Лична карта, ЕГН, адрес...

За пръв път чувам за Гарга и понеже нямам друга информация разчитам на това, което мога да намеря за тях. Това няма нищо общо с мнението ми за предоставяната от тях услуга - просто нямам такова в момента.

Притеснява ме, че от мен се иска да предоставя толкова много лични данни на сайт който
1. Е регистриран Октомври миналата година
2. И въпреки това не е хванал никакъв ПР
3. Вероятно защото има само 1 (един) беклинк към него
4. И четири самотни регистрирани страници в Г
5. И Алекса клоняща към БВП на България

И далеч не на последно място - не мога да разбера защо Whois е скрит?

едит: по принцип за събирането на такъв род информация се изисква лицето или фирмата, която ги набира да е регистрирана като администратор на лични данни, нещо което не мога да проверя при условие, че Whois е скрит

Последно редактирано:

направи ми впечелтение че при рег се искат много лични данни а не е през ssh регистрацията ............

А дали не трябва да е през SSL, не ssh 😀

печатна грешка, за сайта научих от замунда , върти се реклама при тях от общите условия че е собственост на "ЛИНКОС" ООД

"ДОГОВОР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ ПОД НАЕМ НА РЕКЛАМНА ПЛОЩ МЕЖДУ "ЛИНКОС" ООД......."

до колкото имам спомени и замунда е тяхна което от към реклама е добре тъй като цените са достъпни за малките играчи , но толова данни не ми се дават ей така 🙂
затова питам дали някой е имам вземане даване с тях

Като гледам цените на пакетите - не е оферта. Най-евтиното е 10 стотинки на клик при цена на пакета 5000 лева ... и това за не таргетирана реклама ...

Ще помоля колегите от Гарга.биз, ако четат този форум, да потърсят услугите на адвокат и да вложат малко средства за изготвяне на договор за реклама, а не да ползват/копират този на EasyTrader.

Не изглежда професионално, да не кажа че си е направо кокошкарско.

А само ако знаете как се разменят лични данни в банковата сфера ще ви заболи сърцето, тия верно че искат много данни само за един договор за реклама, че Регитър.БГ по-малко данни искат за регистрация на домейн.

По ред:
За SSL , ще бъде оправено.
Събират се лични данни защото законът го изисква. Не може да се сключи реален договор без всичките тези глупости.
Не е хванал ПР, защото сайтът беше скрит. Поради тази причина и е прикрит в WHOIS. Просто е забравено да се махне.
Както вече някой отбеляза: Да, той е собственост на "Линкос" ООД, който между другото е и регистриран като администратор на лични данни.
За цените, погледни го от страна на издателите, техният труд трябва да бъде заплатен подобаващо.
За договора, сигурно си прав./Както добре знаеш-никога не е имало договор между нас и теб. Тъй де, нямам си идея, какво пише в твоя!/ Ще питам адвокатката от къде го е взела и ако е необходимо, ще бъдат направени нужните промени.

Аз реших да ги пробвам, но липсата на рекламодатели се оказва голям проблем. Първият и вторият ден имаше по 5-6 клика, но след това в добрите дни има най много по 1-2 клика. Този баннер го научиха на изуст вече.

Имаче бива доста сайтове са се събрали за реклама. Дано да има и рекламодатели.
Но мисля относно личните данни, малко хора вече имат доверие за да се регистрират с ЕГН и ЛК номер. Но пък закона го иска икакво да се прави.
Ни така, ни така.
Някой да даде идея ако той прави подобен сайт как би го направил.

п.с.
Все трябва да се крием че знае и се какво може да ни се случи!

Back
Горе