няколко въпроса от noob към prota:D

• Автор Автор naix
  • Начална дата Начална дата
Re: няколко въпроса от noob към prota😀

то има ли форум който няма функция за вкарване на линк?

Ее мерси много.Друго си е някой да ти обясни.По една от
ТЕЗИ за съпорта.Сега малко майтап😀-пътят,който извървях,докато успея да постна
ТОЗИ линк тук:1.влезнах в Г и направих screenshot 2.качих този screenshot в imageshack.us 3. копирах линка,който ми се показа след ъплоуда 4.отворих Notpad и там промених името на линка чрез хтмл кода,който ми дадохте,защото още не го знам наизуст 5.копирах готовия код и го поснах тук с коментара,който четете в момента😀
Това е все едно да пътуваш от София до Бургас с пътнически влак.....

3. копирах линка,който ми се показа след ъплоуда 4.отворих Notpad и там промених името на линка чрез хтмл кода,който ми дадохте,защото още не го знам наизуст 5.копирах готовия код и го поснах тук с коментара,който четете в момента😀

Вместо да си играеш с ноутпада директно можеш да ползваш адрес бара, или полето за публикуване за редакцията.

Трябва ти единствено директ линк-а, всичко останало става интуитивно от формата за публикуване като цъкнеш на бутона с планетката със синджира... 😀

Здр.Харесъл съм си един домейн найм в регистер ком и ми искат за него 37$/година.Но има допълниение от 11 $,ако искам да е Private Domain Registration.Обяснено е че при Private Domain Registration предпазва от спам и ти пази контакт инфото.Въпросът ми е необходимо ли е да регистрирам с Private Domain Registration или тези 11$ са излишни в слу4ая.Вие как процедирате при регистрация?Няма ли по евтин регистратор на ком.Всъщност забелязах,че няма значение от името на регистрирвания сайт-цената е една и съща(37+11$).Тогава защо се продават домайни на ком за под тези цени .

ЗДР.1.Кой тоол за проверка на дублирано съдържание ползвате.Всичко,което намерих в Г. беше платена боза.2.Как бих могъл да разбера кой е оригинала(създателя) на една статия примерно,ако въпросната статия се намира на няколко сайта.

Back
Горе