SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

общи мисли за един проект

ted

New member
Здравейте.
Почнал съм един сайт /който е почти готов/ на тема от която имам само общи повърхностни наблюдения. Според мен сайта и начина по който е направен е много перспективен и за сега на тази тема има няколко бегли опита които от техническа гледна точка са далеч от проекта който правя.

Във връзка с това си мисля няколко неща и бих иска да чуя вашето общо мнение по тези въпроси без да навлизаме в подробности относно проекта.

Дали си заслужава да се пробвам сам в материя от която не разбирам много, разчитайки на липсата на конкуренция или да потърся още преди стартиране на сайта на съдружие със специалист в бранша независимо от факта, че аз съм свършил вече "черната" работа?

Виждам плюсове и минуси и в двата подхода и съм раздвоен как да продължа?
 
Re: общи мисли за един проект

продължавай сам мисля че ще се справиш ,направил си един готин сайт мисля че и с това ще се справиш :)
 
Re: общи мисли за един проект

Аз пък не разбрах в каква материя е сайта и за какво става дума. Доста е завоалирано :)
Ако може да си го направиш сам - според мен е най-добре, но това включва и реклама и развитие след това. А, ако нямаш пари за такова нещо, се обръщаш към венчър капиталисти, който ще инвестират пари в идеята, пък после ще гушнат по-голямия дял...ама такъв е живота - гаден.
 

Горе