операционна система

Re: операционна система

Според мен, всички съвременни машини имат достатъчно ресурси да търкалят една виртуалка с виндовс XP и не виждам смисъл в мъченията за подкарване, а и след това за ползване например на IE6 с wine... Не, че не става, но е умряла работа. VirtualBox се инсталира и използва толкова лесно, че е грехота да не се възползва човек, ако наистина има нужда от MS приложения. А и който се занимава с уеб, все пак трябва да тества с ИЕ и да си къса нервите 😀

Бих казал, че е грехота да се занимаваш с VirtualBox, като има XP Mode за 7-ца. 🙂
Аз го ползвам точно за тестове с ИЕ6, ако клиент се натегне за този иначе ретро браузър. 😀

Тоест при положение, че си имаш само 512 рам и разни драйвери за nvidia картата и за АМД процесора..... и за счет софтуер и за принтер....скенер по-добре да си стоя на тъпия ХР и така

аз с Виста на 1 гб нямам нерви а жената е на 7-мица с 2 гб РАМ и не го усещам диска изобщо

Тоест при положение, че си имаш само 512 рам и разни драйвери за nvidia картата и за АМД процесора..... и за счет софтуер и за принтер....скенер по-добре да си стоя на тъпия ХР и така

Общо взето, да. И за 7-ца и за Линукс с виртуален виндовс си трябва повече. А най-добре си добави още малко РАМ, ако имаш възможност,

@BornToDrink , визирах VirtualBox за Линукс потребителите, на които се налага да тестват с ИЕ 😉

Back
Горе