при създаването на всеки отделен акаунт пита (поне по мои спомени) дали да ползва default-ните директории или да си създаде свои. Ако вече ползваш общи директории е станала голяма мешана салата. Не се сещам за друг вариант, освен да създадеш акаунтите наново и да продължиш вече в нови директории, а старите да ги отделяш ръчно към вече новозъсдадените директории.