от началото до половин година резултати

Здравейте и тук. Предстои ми оптимизация на електронен магазин. Получих мнение, че до добри резултати може да се стигне след половин година оптимизиране. Какво означава това, какви резултати са добри и означава ли че след половин година при адекватна работа сайтът ще е на печалба предвид срока?

Re: от началото до половин година резултати

Здравей,
да мойже да се стигне до добри резултати за 1/2 година. Това какви резултати са добри зависи от желанието ти. За едни 1 страница е добре за други 1 място. Няма абсолютно никаква гаранция че ще си на печалба. Аз съм на мнение че за всеки влак си има пътник и дори и лайна да продаваш пак ще продадеш, но без да знаем какво как и защо продаваш как да ти кажем. Може сайта да е хубав, на челни позиции в Г, но ако стоката е скапана какво правим ?

За: от началото до половин година резултати

За: от началото до половин година резултати

"Л..на, скапана стока",,, много си конкретен, може ли така и с цифри? За дрехи става дума, да кажем не са скапани и лайняни? Сайтът ок, дрехите ок, но са малко. За СЕО-то - само по няколко ключови думи ли се прави или по много, защото в сайта чета че на брой думи се оптимизира?

Няма такива срокове - зависи от конкуренцията. Прави се анализ и тогава се казват конкретни неща, иначе може само да си пишем мнения тук.

За: Re: от началото до половин година резултати

Какво имаш предвид под анализ - някакъв инструмент от СЕО оптимизацията или анализ на пазара, конкуренция и т.н.?

Ми ти не казваш нищо освен дрехи, което е обширно. Ако искаш примерно да препродаваш дрехи или да правиш конкуренция на ларедута забрави, хората го знаят и няма да успееш. Много сайтове се опитаха да препродават тяхната стока както и магазини направиха със стока оттам. Да оптимизира се по няколко думи. Дори и да искаш да оптимизираш по всички ключови думи на продуктите си ще платиш доста пари и според мен няма да си ги избиеш. Разделяш продуктите на няколко основни категории и тях оптимизираш по подходящите думи според теб. Прецени си хубаво думите дали ще са "дрехи онлайн" "дрехи за бременни" "спортни дрехи" или там каквото продаваш.

Да оптимизира се по няколко думи. Дори и да искаш да оптимизираш по всички ключови думи на продуктите си ще платиш доста пари и според мен няма да си ги избиеш. Разделяш продуктите на няколко основни категории и тях оптимизираш по подходящите думи според теб. Прецени си хубаво думите дали ще са "дрехи онлайн" "дрехи за бременни" "спортни дрехи" или там каквото продаваш.

Много съм незапозната, затова ще попитам да потвърдиш - ако е скъпо с повече ключови думи то е поради повечето работа на СЕО специалиста, а не защото самото СЕО струва пари, нали то е безплатно или греша?

Дрехите иначе са правени от мен, не са препродавани.

Или даваш на някой от хората, които се занимават със СЕО тук във форума да ти каже оферта с конкретните данни, които ще им дадеш и изискванията си или втори вариант - почваш да четеш, да четеш, да четеш и да се учиш. Като четеш достатъчно дълго, ще почнеш да хващаш нещата.

Back
Горе