SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

оферта за фирми с ePay.bg акаунт

kuzmanin

New member
Здравейте,

предстои ми да стартирам разплащания през ePay. Търся фирма с регистрация в еПей за следното:

Като начало ме интересува оферта за приемане на разплащане през вашия акаунт в еПей и фактуриране на плащанията.

Очаквам оферта за комисионната, която ще искате за всяка транзакция. Транзакциите ще бъдат от по 10, 5 или 2 лева. Ще се продава абонамент.

Моля на ПМ
 
Re: оферта за фирми с ePay.bg акаунт

Как става тази регистрация на фирми, аз имам фирма но досега не съм чул за такова нещо в epay.
 
Re: оферта за фирми с ePay.bg акаунт

25%, като това включва ДДС-то, т.е. 75% от крайната сума ги получаваш чисти, но с граждански договор и се оправяш със задълженията за данъци и осигуровки. (осигуровките могат също да минават през фирмата, но тогава се удържат отделно, на база на сумата, която се изплаща)

Не знам дали си ги смятал тези неща, но ако очакваш обороти от 1000 лв. на месец и на горе ще ти излезе по-изгодно да си направиш фирма и да скатаваш част от данъците и осигуровките ако можеш.
 
Re: оферта за фирми с ePay.bg акаунт

Защо ти е да фактурираш при положение че имаш право да получаваш пари по микросметка , която после да си харчиш за каквото си искаш. Кой точно ще ти иска фактура за платени 2 лева. Не мислиш ли че е малко смешно, само за да му я пратиш ти се обезмисля профита от това което правиш. Ако искаш ще ти помогна с малко теория по тия въпроси , но ми пиши на info@fastpcsupport.eu. Надявам се че намеренията са ти коректни , защото ако целиш някаква измама не ме интересува да ти помагам :)

Поздрави
Кирил
www.fastpcsupport.eu
 
Последно редактирано:
Re: оферта за фирми с ePay.bg акаунт

Как става тази регистрация на фирми, аз имам фирма но досега не съм чул за такова нещо в epay.

Подписва се договор с епей и акаунта ти го правят фирмен. Като физическо лице не се изисква подписване на договор.
 

Горе