помощ с дизайн

peyota

New member
Някои дали може да ме посъветва как да преместя дясното поле така че да си пасва с резолюцията ? Използвам безплатен тамплеит. Качвам index.html i .css. И колко ли трябва да е голямо логото ако ще седи отгоре в дясно като pixeli ?

Прикачени файлове

• site.jpg
    site.jpg
    92.5 KB · Преглеждания: 0
  • site4e.zip
    site4e.zip
    3.3 KB · Преглеждания: 0
Последно редактирано:
Re: помощ с дизайн

Как да оправя странично то меню ? монитора ми е на 1024х768. А за логото аз трябва да кажа на дизайнера размер и да ми го направат. Погледнете снимката как това отстрани седи и ме дразни искам да е в края на екрана.

Ако може това нещо да се премести до ъгъла tags i calendar един вид да бъдап под бутона линкс. To вече го няма това поле-то за търсене.

Прикачени файлове

• site.jpg
    site.jpg
    93.6 KB · Преглеждания: 0

Заповядай. Имаше грешки и в html и в css описал съм ги къде са ти с коментари въпреки, че според мен и хедера е по-добре да е фиксиран да не се разпъва щото при мен на 1920 менюто и логото бягат супер в страните.

Прикачени файлове

• site4e.zip
    site4e.zip
    3.4 KB · Преглеждания: 0

Заповядай. Имаше грешки и в html и в css описал съм ги къде са ти с коментари въпреки, че според мен и хедера е по-добре да е фиксиран да не се разпъва щото при мен на 1920 менюто и логото бягат супер в страните.

10000 много благодарности 🙂

Back
Горе