прелоадер с адсенс в него

B

bedio

Guest
някой добър флашист да ми направи прелоадер с адсенс в него ? swf прелоадер за друго swf.

Давам 50 лева който ми го направи.

Прелодери фул в нета, но аз имам нещо наум.

Последно редактирано:
Re: прелоадер с адсенс в него

Кликането на реклами преди материала който чакаш е адски малко, а в същото време е много изнервящо за потребителя. Не те съветвам да го правиш - виж след това да пуснеш рекламите е по-добра идея.

за 100к релоада все трябва да има ефект. а след това как ? след играта ? няма на4ин

Последните ми 102,913 импресии в mochimedia са заработили $1.02, вярно, че те не дават цялата сума от рекламата но и тройно да се вдигне пак не си заслужава да изнервяш потребителите според мен ... изчакват една реклама, после ако и самата игра има реклама в началото ... чудесен начин да изгониш част от потребителите ...

А за след играта и аз не съм го измислил за сега как да стане.

иначе за мочи си прав. Изкарват се 1 цент на 1к импресии на техните игри. малко няма сми. http://zabaven.com/ е твой като гледам. аз нещо друго съм замислил да тествам, точно с мочи... ама да видим...
по едно време ме беше изпреварил за игри ж гоогле.бг

колко импресии правиш

Последно редактирано:

ако търсиш още такъв човек пиши лично 😉 и преди съм се справял с такива задачи 🙂

Последните ми 102,913 импресии в mochimedia са заработили $1.02, вярно, че те не дават цялата сума от рекламата но и тройно да се вдигне пак не си заслужава да изнервяш потребителите според мен ... изчакват една реклама, после ако и самата игра има реклама в началото ... чудесен начин да изгониш част от потребителите ...

ти със забавен.ком ли въртиш 1$ на ден от мочи ? Ако да - само браво мога да кажа, имаш 1100 игри ... но трафика ти е доста...

bedio в началото помислих че искаш да скриеш swf файла на играта за да не могат да го крадат. На мен ми искаха четирицифрена сума за да ми го направят и се отказах. Но ти си говорил за прелоудър за рекламите. А за мочито статистиката от вчера - с 177,662 импресии - $1.97. Абсолютно не си заслужава. Подкрепям мнението на ted

$1.97 са си $1.97 🙂 кой ти ги дава, Тва си е доход за който до преди няколко дена не знаех, аз уж съм в нишата 🙂 А за криенето - няма сми, защото мочи има 12к фрии игри... за какво да крия - като вземат - вземат.

Фани, Тед разбрах на кой сайт е, а ти с кои си ? Иначе има и други врътки с мочи, но няма да си издавам фокусите 🙂

$1.97 са си $1.97 🙂 кой ти ги дава, Тва си е доход за който до преди няколко дена не знаех, аз уж съм в нишата 🙂 А за криенето - няма сми, защото мочи има 12к фрии игри... за какво да крия - като вземат - вземат.

Фани, Тед разбрах на кой сайт е, а ти с кои си ? Иначе има и други врътки с мочи, но няма да си издавам фокусите 🙂

На лично 😉

Back
Горе