SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

прехвърляне от joomla на wp

usmivkata

New member
Здравейте, ще прехвърляме стар сайт с няколко хиляди публикации от joomla на wp. Съдържанието ще се прехвърли ръчно и ще се ползва същият домейн.
Имаме нужда от практични съвети как точно да направим това, за да има минимални сътресения за потребителите и ре-индексацията.
Ще има нова структура на линковете и ще направим 301 редирект на най-ценните публикации, понеже не знаем как да пренасочим всички, ако имате добра идея как да направим това без да пишем на ръка няколко хиляди реда ще сме много благодарни.
Идеята е да се изгради сайта на друг домейн и след това да се пренасочи основният домейн. Това е решено така защото не сме на ясно как да изработим сайта директно на същия домейн.
От въпросите е ясно, че съвсем не сме на ясно :D
Всяка идея ще е от огромна полза.
 

tipin

New member
За: прехвърляне от joomla на wp

За: прехвърляне от joomla на wp

Дано, който вече го е правил ви помогне тук.
И защо ще го правите ръчно, гледам че има някакви полуавтоматизирани скриптове "Migration from Joomla to wordpress", където само категориите ръчно се въвеждат?
 

usmivkata

New member
Re: прехвърляне от joomla на wp

Благодаря за предложението, ще пробвам първо някои от тези скриптове, за съжаление сайта е на joomla със sobi, прекалено стар и доста счупен :D и нямам много надежда нещо да проработи.
 

usmivkata

New member
Re: прехвърляне от joomla на wp

Успях да създам xml файлове за импорт през RSS importer, но всичко което импортирам отива в основната категория. Как мога да импортирам в различни категории?
 

Горе