проблем с ф-та sleep

Federal

New member
Затварям капака на лаптопа и от няколко дни посред нощ сам си се включва, без никой да го бута.
И нещо ми се губи dim фубкията, която е зададена да се включва след определено време не сработва. Дайте акъл къде да търся причините за тях.

За: проблем със ф-та sleep

Лаптопа на ел. захранване ли е или на батерия посред нощ? Включен ли е към LAN (не WLAN) ?

re: проблем с ф-та sleep

Ако се хибернейтва при затваряне на капака е възможно да се буди сам - аз имам същия проблем на настолния обаче.

Сега се хванах и да прочета за този проблем и намериш решение, което може да ти е от полза.

Влизаш в Device Manager и махаш отметките на устройства, флагнати с "Allow this device to wake the computer". Най-вече мишката погледни.

Драсни после дали това ти е решило проблема.

Разбрах го аз, че е от мишката и като я изключа от Usb всичко сработва, но не и когато е включена. Махнах отметката, но пак неще! Пробвах с друга мишка и работи коректно. М...ка му стара...така ме е яд!

Мина ми през акъла, но понеже не ползвам лапотпа с периферия, а и ти не спомена в началото подробности ... отхвърлих бързо варианта

Проблема се реши с нова мишка!

Кардинално решение 😀

И внимавайте какви мишки си купувате. Този път няма да наблягам на марките, че стана банално. Гледайте о'рата какво си купуват и ще разберете.

И внимавайте какви мишки си купувате. Този път няма да наблягам на марките, че стана банално. Гледайте о'рата какво си купуват и ще разберете.

Сподели с каква си имал проблем, за да имаме едно на ум.

Значи не само аз си работя с външна мишка, като я включа заедно с допълнителната клавиатурка ме гледат като смахнат.

Значи не само аз си работя с външна мишка, като я включа заедно с допълнителната клавиатурка ме гледат като смахнат.

Още по-странно гледат като имаш една мишка, една клавиатура, един монитор, 2 компютъра и един лаптоп.... и си цъкаш с един KVM switch от едното на другото и си мислиш, че си наред, а всички около теб, че страдаш от разтроение на личността..... 😀

Проблемната мишка беше A4, сега съм си купил Logitech m185

За: Re: проблем със ф-та sleep

За: Re: проблем със ф-та sleep

Аз също съм с А4 на "болният" компютър в нас 😀

Аз имах четири А4 и всичките се счупиха. Този път реших проблема. Дори я намерих доста евтино при цена 31 лв, я купих на 24 лв с гаранция. И повечв няма да си купя А4.

Имам молба към администратора - да редактира заглавието, понеже съм допуснал грешка "със", ако може.

Back
Горе