SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

продавам сайт: http://i-tourist.info

bogomil

New member
За съжаление се налага да се разделя с един от сайтовете си, когото пускам като чудесна оферта, ако искате да изкарате някой лев от Интернет или да помогнете на бизнеса си, ако ви върши работа:


1 Интегриран Adsence
– показвания за месец Февруари: 8 181
- кликове за месец февруари : 299
- CTR : 3,65% (В рамките на 3.65% до 5.19% в различните мсесеци) – което си е един чудесен резултат.
Годишно изкарва около 400$ от там


2. Посещения на сайта:
Около 700 показвания на страници на ден и около 250 уникални посетители.
3. Излиза на първите места на доста от дестинациите в Европа – Например (Прага – 4 резултат). Подходящ е ако искате да развиете търистически бизнес или да продавате реклама на такива компании или всичко друго което се сетите свързано с пътуване в Европа.


4. Има подписано споразумение с фирма за коли под наем – което годишно изкарва около 350 Евро (а може и повече)



5. Преди да фалират SkyEurope чрез Tradedoubler изкара близо 600 лири за 2 месеца, чрез продажба на билети за тази авиокомпания, което може да ви послужи като ориентир, какво може да се направи с един такъв сайт.


6. Разбира се и има и домейн и хостинг план от Суперхостинг.БГ


7. Ако искате да го развивате в сегашната му форм, предлагам обучение на това как се работи със системата, която в момента движи сайта. - Wordpress 2.9


8. От към SEO куца, според мен, но може и да бъркам, излиза добре в Google на доста думи.


9. Има наръчник как се работи с нискотарифни компании, както и 15 мин. видео с показване на резервация, което и гледано над 6000 пъти.


10. Има много ценни съвети и информация.


Начална цена: 1800 лева
 

Горе