проучване: бихте ли купили домейн от мен

freak

Freak Media Group Ltd.
значи идеята ми е да взема един реселер план на годади и да си питам направо има ли смисъл от това
дали бихте си купили домейн от другаде а не от годади

интересно ми е тъй като разгелдах няколко реселера на годадито и офертите са им същите като на годади но все пак .......... не ми се дават 200$ без да питам потенциалните клиенти 🙂

Последно редактирано:
Re: проучване: бихте ли купили домейн от мен

При повече от 30..50 доймена е много важно как точно е оформен админ панела на управление и плащане и т.н за да ти пести време. При повече от 200 вече е много важно. При 1000 и нагоре си съгласен да плащаш и по лев повече на година на домейн само и само да не се обърка нещо. В регистрации на дребно няма никаква печалба, освен ако не предлагаш и хостинг - обикновено закупилите през теб домейни поне 1/3 купуват от хостинг.

Зависи какъв начин за плащане и колко бързо ще се случва всичко. 🙂

Аз купувам от други, единствено заради по-добрата цена + някой глезотийки (напр. безплатно скриване на данните ми в Who is-а).
Има интересни предложения като напр.
100 домейна .info за $100.
100 домейна .com и др. за $450.
Не е казано, че един трябва да ги купи 🙂
Обикновенно се купуват от няколко човека едновременно.

къде има 100 домейна за 450
а подновяване има ли на такава цена 🙂
Eто тук напр.
Предполагам, че и подновяването ще е така.

Последно редактирано:

добре това са интересни оферти само че дори и аз няма ги получавам на такава цена така че е невъзможно да ги предложа на този етап значи контрол панела всичко до колкото разбирам е като на годаддито
това е реселер
http://www.webdevel.com/
както виждате почти всичко е идентично с годадди

Aко не си интересен и атрактивен с цена, то едва ли някой ще купи от теб.
Ще предпочете да си държи домейните на едно място и да не ги разпилява, за да ги контролира по-лесно.
Такова начинание е успешно именно с интересни предложения или в съчетание с хостинг.

Така и така темата беше повдигната, а ако иска модератора, да отвори нова тема "Домейни по ниски цени" или нещо от сорта.
Ето още едно място, където можете да си вземете домейн за 6$ на дребно
chilidomain.com/zones.php
За по-голямо количество падат на 5$ за домейна.
Единствен недостатък - няма пейпал, а работят с Webmoney, няколко други платежни системи за Русия и с карти.

Back
Горе