Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
50k е яко ако е за БГ сайт. Поздравления!Има нов пр в алекса. Много съм доволна защото имам вече сайт в алекса под 50000! Пожелавам на всички подобни успехи.
Има нов пр в алекса. Много съм доволна защото имам вече сайт в алекса под 50000! Пожелавам на всички подобни успехи.
през няколко дни е да. само напоследък малко се бяха скапали и липсваше в продължение на няколко седмици, а може и месец да има.ПР в алекса ? Нещо не те разбрах ? За ТР ли говориш ? Той не е ли през няколко дена ТРа ?
хвърлих един бобец и едни карти, но не стигнах до еднозначна дата, сега се чудя как да интерпретирам резултатите....последно на 28-ми ли ще е ъпдейта или на 21-ви 😀
шарен, шарен, аз друг не ползвам. Изгубих си торбичката с костите от прилеп, иначе щях да ги засека досега. Утре сутрин ще погледна и дъното на чашата от кафето 😀доколкото съм запознат по дискутирания въпрос, най-точни резултати се получават при шарения боб...