пр10 линк Заслужава ли 700 - 900$

Re: пр10 линк Заслужава ли 700 - 900$

Защо не.Има над 150 пр10 сайта.

Ако имаш пари ще хвърлиш няколко хиляди ама ако имаш пр 10 150 сайта които да ти сочат..Отклоних се

Разбира се че ще върши работа.
То от пр4 върши супер работа да не говорим за пр10
И зависи от времете.1 месец :Д

Прецени си сам до колко този линк ще те бутне нагоре в класирането по анчора. То това си зависи от конкурентността на нишата. Но в силно конкурентна ниша 1 линк, дори и пр-10 не мисля че ще окаже чак толкова голямо значение. Трябва да е от твоята си ниша и силно ревалентен.
Но има много по-разбиращи от мен, нека те да кажат. Аз просто изложих мислите си.

Не си струва даже и в релевант ниша да е.За пъти помалко пари ще получиш повечко линкове с пр 6-7-8 да речем,което няма да те бутне по малко напред а лично аз мисля и повече от един пр 10

Не си струва даже и в релевант ниша да е.За пъти помалко пари ще получиш повечко линкове с пр 6-7-8 да речем,което няма да те бутне по малко напред а лично аз мисля и повече от един пр 10

Точно и аз това си мисля дали не е по-добре даги дам тия пари за няколко пр7 и 8 от колкото само за един пр10 🙂, но все пак никога до сега не съм имал пр10, и не знам какъв ще е ефекта.

аз не разбрах кои са тези сайтове и може би мнозина се питат същото?поне да ги видим и да им се насладим пък който има ще цака....

Според мен трябва да си много убеден, че е истина това с продажбата и друго дори да купиш да е към някой свестен сайт с минимум 2 години история и поне ПР4 за да не е подозрително.

Хора... на мен лично малко странно ми се вижда да се продават линкове в ПР 10, тези сайтове се гледат под лупа, ако си сложа линк от наса.гов към лични блог нали знаете какво се случва със блога ми (1.умира ми сървъра, 2. гугъл ме наказва. 3. САЩ ме ****)

Не разбирам много, но според мен е по-важна бройката на домейните (IP-та) които линкват към теб. Тоест да си купиш повече линкове с PR 6, 7, 8 за тези пари. Също тоя PR10 дали ще е по същатата тематика като твоя сайт?

Back
Горе