Re: сайт за почасово гледане на деца
1. Никой уважаващ себе си мастър не ползва безплатен хостинг и субдомейн
разбира се, така е, просто като първи проект исках да видя кое как става, доскоро дори не знаех как да си кача сайт на фтп. колкото до домейна, вече самият клуб ще си реши дали да остане на фрии или да си закупи. доколкото виждам, конкуренцията им е все на .hit.bg и сайтовете са правени от хора като мен
2. Сайта е хубав (като за първи), но няма никакъв смисъл да се учиш на HTML и да се мъчиш, защото вече почти всички ползваме .php и готови системи като Джумла, Друпал, е107, пхп-нюк и т.н. и т.н.
🙂 честно повечето от тези неща са ми напълно непознати, тепърва ще търся информация за тях, просто започнах отнякъде
3. Защо като се натисне Powered by Ewisoft Website Builder & eCommerce Website Design Software отива на our_services.htm
доколкото виждам, води към индекса, понеже първата програма, с която го правих имаше там линкове, просто им оставих текста а сманих линковете с моя индекс
4. Не ми харесва, че бутоните Нашите услугиФото галерия Често задавани въпроси Полезни връзки са направени като субменю на Начало
5. В сайт мапа ти липсва често задавани въпроси
вече го има
6. Интересно е, защо има баннер на клуб "Дъга" Варна долу в началната страница и с каква цел е сложен там
🙂 просто за първи път се опитах да направя банер, а горе не ми хареса как стои
Благодаря ти за конкретното мнение, оценявам го, ще се радвам и на други такива градивни и конкретни мнения