слагането на адсенс на сайт за филми ?

freak

Freak Media Group Ltd.
здр , таз тема не я видях никаде

някой може ли да сподели банват ли за това , бавали ли са и ще банват ли

пример има голям бг сайт с филми и има реклами на адсенс от доста време си стоят там 🙂

също някаде имаше линк за онлайн чат с екипа на адсенс , но немога да го намеря примерно да питам и тях

тъй като имам едно сайтче прави 400-500 уникални и 3-4к импресии и се чудя какво да сложа там 🙁 от 2-3 дни съм сложил тестово мой реклами и според опенх имам 40-50 клика на ден

п.п. даже сега като погледнах за днес импресии 1,452 кликове 81 CTR 5.58%

Последно редактирано:
Re: слагането на адсенс на сайт за филми ?

Не знам до колко е забранено и този сайт как се е уредил да показва реклами от гуглето, но аз 3 пъти кандидатствах и 3те пъти ми отказваха удобрение на акаунта зареди съдържанието.
Сайта ми е за филми онлайн.

ми то аз съм си одобрен 🙂
и мога да слагам на всякаде ама да не ме баннат ме притеснява 🙂

не искам да давам сайта на който има реклами за да не го репортне някой не искам да съм аз виновника 🙂 иначе е факт че от 1 месец го следя и все си ги има рекламите и прави доста посещения 🙂 и затова питам 🙂

един познат имаше за филми и той имаше реклами на адсенс и каза че ги питал и те му казали ок ама може и да ме лъже затова реших да питам тук

не е за ревю 🙁
направо си се гледат да ги и филмите 🙂

от друга срана до тука 90 клика за днес отчете умрелия openx , сложих два банера на гоогле да видя кога ще баннат сайта 🙂 ама май направо си го баннаха 🙂 защото от 1 час не се показва нищо , странното е че в профила ми не пише нищо

Здравейте,

Нещо не схванах. Току що четох общите условия на гуугле-то. За филми ли иде реч или за клипчета?

Чрез социалната мрежа съм разрешил подаването на връзки към всякакви клипчета от:

* YouTube
* Google Video
* Yahoo Video
* MySpace Video
* Flickr
* Metacafe

Качват се клипове, филмчета, реклами и какво ли още не. Само връзки де, но се гледат от моя сайт. Не виждам защо това да е против правилата на Гуугле. Има ли такова нещо..?

Малко в страни. На моя сайт за wallpapers има адс, един ден получих писмо на мейла че съм бил сложил реклама на страница с непозволено съдържание. Страницата беше за жени и гоогле беше забелязало че имало "седалищни части" и гърди нещо такова. Спрях показването на адс в тази категория и за сега нямам друг мейл с забележка иначе ми дадоха 3 дни срок да ги спра.

Интересното е че съм следял доста такива сайтове (частност за музика) които имат реклама на G и има няма 1 месец и ги спират. Даже преди доста време и аз се бях пробвал но първият коментар в форума че такива сайтове не приема Г и ги махнах веднага. Филмите са същите. Същото е и за сайтове с обяви и секции - запознаства. Както казва Гошо по-отгоре - има ли цици нема реклама. Специално Г им четете добре правила защото преди правиха гаден номер, като натрупаш 100 $ и таман чакаш с нетърпение и ХОП спират акаунта, но поне от това което чета вече не са така. Поне дават 3 дни и казват че ще имаш проблем. Специално при тях е така - като мислиш че нещо не е правилно, просто не го прави! 🙂

бе незнам :Д как го правят 🙂
ама от вчера няма реклами 🙂 дето да се показват 🙂 кодовете стоят на стус 🙂 нов в адсенс

сложих вече активни кодове и те не се показват 🙂 явно гоогле 🙂 е решил че не ми е читава работата 🙂

Back
Горе