спортен сайт,какво да добавя?

stifler

New member
Здравейте почти съм готов с един спортен сайт като изключим някои работи 🙂 Още не съм почнал SEO оптимизацията и регистрацията в директории и класации и т.н. Но въпроса ми е какво още трябва да добавя от към функционалността на сайта? Сега мисля как да направя страницата за статистика..нещо друго да се сещате да сложа,разбира се,ако мога..
Ето го и сайта http://zsport.info

Re: спортен сайт,какво да добавя?

Добави бокс, кик-бокс, муай-тай, новини за UFC. Изключително популярни и зрелищни спортове.

Като си отворя ABV-то и ми излизат повечето актуални спортни новини. Освен, ако не седиш 25 часа в денонощието в нета за да следиш всички световни спортни събития. Така, че трудно ще опра до този сайт. Може да го специализираш само в някои видове спорт. Или както ти е посочил човека по-горе. Или нещо към по екстремните спортове - скейт, ролери, стриит рънъри, планински байкове, разни там американски изчанчени изпълнения с мотори, коли и т.н. По този начин може да добавяш и информация с подробности около самия вид спорт, техники, оборудване. Един вид популяризация на вид спорт.
Успех.

Абе аз дадох идея за съвсем нов вид сайт.😉

Последно редактирано:

Мерси за съветите ще ги изпълня 🙂 В абв ти излизат новините от sportni.bg доколкото виждам, но варианта със специализацията за един спорт е добре,но целта на сайта не е такава..актуални спортни новини ще има,вижда се,че още е празен.. 🙂 Така или иначе трудно и невъзможно е да правя конкуренция на сайтове като gong и sportal,те само домейните им,заплатите на журналистите и всичките им специалисти са достатъчен показател...

Плюс тези на БЕТ афилитейти сложи и някой друг афф / банер...много е зеленко от тези банери на БЕТ.
Успех със сайта.

Back
Горе