stefboy New member 27 Ноември 2008 #2 Re: тИЦ апдейт Абсолютно бях забравил за съществуването на Яндекса При търсене за ключови думи с които се класирам на първа страница в гугъл тя нищо не намира 🙁 Любопитен съм какво е тИЦ?
Re: тИЦ апдейт Абсолютно бях забравил за съществуването на Яндекса При търсене за ключови думи с които се класирам на първа страница в гугъл тя нищо не намира 🙁 Любопитен съм какво е тИЦ?
G geovisio Senior Member 27 Ноември 2008 #3 Re: тИЦ апдейт индекс на цитиране (аналог на pr). оптимизация за Яндекс е малко по-различно нещо от за googe, а и Яндекс си е основно за рускоезични сайтове (не всичко на тоя свят е google, поне за сега). Последно редактирано: 27 Ноември 2008
Re: тИЦ апдейт индекс на цитиране (аналог на pr). оптимизация за Яндекс е малко по-различно нещо от за googe, а и Яндекс си е основно за рускоезични сайтове (не всичко на тоя свят е google, поне за сега).
stefboy New member 27 Ноември 2008 #4 Re: тИЦ апдейт а има ли полза да се прави оптимизация носи ли трафик?
G geovisio Senior Member 27 Ноември 2008 #5 Re: тИЦ апдейт stefboy каза: а има ли полза да се прави оптимизация носи ли трафик? Увеличете... ами аз имам сайтове на руски дет ми носят добри парички (пъти по-добри от adsense на български)
Re: тИЦ апдейт stefboy каза: а има ли полза да се прави оптимизация носи ли трафик? Увеличете... ами аз имам сайтове на руски дет ми носят добри парички (пъти по-добри от adsense на български)
stefboy New member 27 Ноември 2008 #6 Re: тИЦ апдейт за русия - да забелязах че в повечето търсения си излизат първо руските сайтове и след това англоезичните
Re: тИЦ апдейт за русия - да забелязах че в повечето търсения си излизат първо руските сайтове и след това англоезичните
G geovisio Senior Member 27 Ноември 2008 #7 Re: тИЦ апдейт ами той Яндекса си е за руснаци. нормално е
oggin +Ognian Mladenov Екип 27 Ноември 2008 #8 Re: тИЦ апдейт И за PR Update намекват ама да видим http://talk.maulnet.ru/topic12530s20.html
stefboy New member 27 Ноември 2008 #9 Re: тИЦ апдейт При мен преди около месец имаше доста страници от 0 се качиха на 1-2 🙂