търся десктоп или уеб софтуер за управление на фирмена дейност

borislav123

New member
Колеги, търся десктоп или уеб софтуер, за управление на фирмена дейност (може и да е платен) - да има - Стоки -с цени, наличности, Каса, Клиенти, Поръчки, труд, - с цена за труд, Касови ордери, Фактури, Справки, Архив, и всички връзки между тях.

Да може да се движи целият бизнес на фирма, предлагаща стоки и труд, и да се следят финанси, движения, поръчки и наличности ...

Re: търся десктоп или уеб софтуер за управление на фирмена дейност

Много сериозни изисквания. Прилича на малко SAP с закачен Wiki/Sharepoint + Business Intelligence Модул. Опън соурс не знам да има, ако има ще ти трябва сума ти време да се конфигурира и до-програмира за конкретните нужди на Вашата фирма. Иначе наистина SAP small business suite или на IBM WebSphere. Най-удачния според мен е да ви се изработи на Майкрософтски сървър и да работи заедно с Ecxel. Ако фирмата така или иначе работи със Майкрософт офис, това си е най-евтиния вариант (това е при мое предположение, че ще ползвате безплатната версия SQL Server Express , тоест до 1тб база данни.)

За: търся десктоп или уеб софтуер за управление на фирмена дейност

Mago.net въпреки, че според мен идва малко скъпичко. Имаше и един друг продукт, който беше доста по-евтин и що-годе сходни функции, но не мога да се сетя за името му.

Мои партньори използват Gensoft.bg MoneyWorks + уеб версията.
Лични впечатления - има и уеб интерфейс, писан е горе долу кадърно на ASP.NET, което за мен е много голям + имай предвид, че повечето софтуери, които съм виждал са писани на някакви неща (Delphi), които отдавна не са актуални. Използват Bordland SQL Engine, а съпорта им до сега е реагирал много бързо, може би защото партньорите ми все пак са един вид премиум клиенти.
Инсталацията дори на уеб приложението (като изключим инсталацията на Borland SQL Engine) става по стандартните процедури и тръгва на всеки MS IIS (Internet Information Server).
Иначе нямам впечатление, като потребител на програмата, но не съм чул оплаквания.

Последно редактирано:

колеги ми казаха ето това

http://www.itodorov.com/products/storehouse/

добре ми се струва, и е на добра цена

сега се оказа, че имам приятел в Генсофт, ще говоря с него

и тяхната програма ми се струва доста добре

Back
Горе