търся SEO гурута

html5tutorials

New member
Здравейте, искам да попитам колко бихте искали за off-site SEO за 1 ключова дума и колко време мислите, че ще отнеме? 😕

Re: търся SEO гурута

royal caribbean cruise
www.idealcruising.com

в момента думата е на 12то място в google.co.uk и това е основната търсачка, за която искам да е на 1ва страница. Какво мислиш, че можеш да ми предложиш като цена и време за изпълнение?

Абе според google.co.uk по тази дума си на 41 позиция.
Ти как разбра че си 12-ти?

Каква е целта? Топ 10, Топ 5, Топ 3?

абе, точно на 12та си е 🙂 Google локализира търсенията. Аз търся от Лондон, ти вероятно някъде от България 🙂 целта е колкото може по-нагоре да е 🙂 да речем, дай ми цена за топ5 и топ3 и ще се доразберем

11.5 млн. конкуренция в google.co.uk. Имаш ли поне 400-500 лв. месечен бюджет?

Seo guru в България не върши работа. Трябва ти сео гуру в Англия със създадени много профили в сайтове или мрежа от негови сайтове там. Иначе опираш до нерадостната алтернатива предложена от Лилакор за платени линкове.

Ако тук не намериш кой да го направи на Българска цена ще ти кажа как да намериш кой да го направи там ( на английска цена, но пак ще е в пъти по-добре от 400 лева месечно)

подбива, но не казва

До смотаняка с тоя червен коментар:

Не, не подбивам! Просто ще му кажа къде да си пусне обява. Аз оптимизация за co.uk не предлагам - и в момента за там има чакаща поръчка за 2000 лева, като си толкова кадърен - вземи я ти.

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: gvv

Back
Горе