флаш игри

Re: флаш игри

Сайтчето е добро но понеже ме домързя да се регна за да играя и не знам дали има записване на резултатите но това е най-важното в тези сайтове да могат потребителите да се състезават кой е направил най-много точки на дадена игра.

Примерно брат ми играе игрите не защото са му мнооого интересни а за да подобри рекорда на другите и недай си боже някой да му подобри неговия рекорд ... 🙂

Да, ще има записване на резултатите 🙂

Засега работи само на 1 игра, защото трябва да декомпилираме играта и да я модифицираме, за да издърпваме резултатите 🙂 Но ще стане и за другите...

тва че трябва да се регнеш за да играеш не знам как ще се отрази на посещенията. Все пак има 10100102301301 сайта който са без регистрация, може да има регистрация, но да не е задължителна за да играеш.

Ще се съглася с горното мнение. Мисля, че игрането трябва да не изисква регистрация, а добавянето на резултатите и други екстри вече да изискват. Ако наистина има посещаемост - ще има и регистрации със сигурност.

P.S. Action, Adventure, Arcade, Puzzles, Sports, Others - няма ли да е по-добре ако оставиш сивия фон, но сложи бял цвят за самите букви? 😕

за регистрацията съм в борба с клиента 🙂

за дизайна отговаря дизайнерката и там не се бъркам, защото и не разбирам 🙂

Back
Горе