Federal New member 13 Януари 2013 #1 Има подбна функция в WP-есите up или на горе, който линк при натискане отвежда страницата в горната й част. А обратната функция не мога да намеря как да направя.
Има подбна функция в WP-есите up или на горе, който линк при натискане отвежда страницата в горната й част. А обратната функция не мога да намеря как да направя.
K kkeliov New member 13 Януари 2013 #2 Re: фукцията down в страница Мисля, че "котва"-та ще ти свърши идеална работа - ето малко повече инфо: web-tourist.net/login/login/view.php?st=1041
Re: фукцията down в страница Мисля, че "котва"-та ще ти свърши идеална работа - ето малко повече инфо: web-tourist.net/login/login/view.php?st=1041
Federal New member 13 Януари 2013 #3 За: фукцията down в страница За: фукцията down в страница Не съм запознат точно как да я използвам. Как по-точно? 🙂
За: фукцията down в страница За: фукцията down в страница Не съм запознат точно как да я използвам. Как по-точно? 🙂
po_taka New member 13 Януари 2013 #4 За: фукцията down в страница За: фукцията down в страница Tryit Editor v1.6