5 лева - Линк във FB страница с над 140 000 фена

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Страницата е на обща тематика и не е от типа - стани фен за да видиш или Веселин маринов не може да пее
icon_smile.gif

Цената е 10 лева за 2 линка.
15 лева за 4 линка.
Плащане - paypal.
Линка се поства в избран от вас час!

Re: 5 лева - Линк във FB страница с над 140 000 фена

и аз се интересувам. почитателите от кои страни са?

Само да отбележа,понеже ми хареса цената 🙂, ползвах услугата за един сайт, при средно 60-70 посещения дневно, След пускането имаше 233 посещения за деня.

Прикачени файлове

• ls.jpg
    ls.jpg
    94.4 KB · Преглеждания: 0

Това слабичко ми се струва ... Към 7 ст. за нетаргетиран трафик си е много

Това слабичко ми се струва ... Към 7 ст. за нетаргетиран трафик си е много

И мен така. Имах страница с 15000 и с два линка на ден правех отгоре по 150-170 уникални...

аз съм постигал 800-900 посещения от един линк и то от страница с 40к почитатели.

Много зависи какво пускате - направете нещо забавно, една идея по-жълто и ще влязат много хора. При редовна практика (според мен 2-3 пъти на месец е предостатъчно, пробвал съм с два пъти седмично но няма много смисъл) мисля че може да се вдигне малък сайт значително.

аз съм постигал 800-900 посещения от един линк и то от страница с 40к почитатели.

Много зависи какво пускате - направете нещо забавно, една идея по-жълто и ще влязат много хора. При редовна практика (според мен 2-3 пъти на месец е предостатъчно, пробвал съм с два пъти седмично но няма много смисъл) мисля че може да се вдигне малък сайт значително.
Много точно. Зависи от съдържанието, текста, картинката ... няма някакъв определен CTR.
Офертата е все още в сила.

Също така може и размяна на постове.
Ако имате фен страница с над 100 000 фена - аз пускам линк към ваш сайт в моята страница и Вие пускате линк към мой сайт. Ако имате по-малки страници - може един линк в мойта срещу 2-3 линка във Вашите.
За предложения - на л.с.

Последно редактирано:

Дай да я тестваме и твоята страница, пусни ми ЛС

Back
Горе