В ваучери Member 3 Декември 2011 #1 Изпаднаха ми 2 ваучера, всеки от който на стойност 50 евро. Цена за 1 е 4лв. Методи на плащане: ePay, PayPap, AlertPay, MB, банков превод и кеш за Пловдив. Има и ваучери по $100 за Google и $50 За FaceBook!
Изпаднаха ми 2 ваучера, всеки от който на стойност 50 евро. Цена за 1 е 4лв. Методи на плащане: ePay, PayPap, AlertPay, MB, банков превод и кеш за Пловдив. Има и ваучери по $100 за Google и $50 За FaceBook!
A asandonov New member 4 Декември 2011 #2 За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Само за нови акаунти ли важат или могат на съществуващ да се използват? Въпросът ми е за всички - теи от по 50, тези от по 100 и тези за ФБ.
За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Само за нови акаунти ли важат или могат на съществуващ да се използват? Въпросът ми е за всички - теи от по 50, тези от по 100 и тези за ФБ.
F flasher New member 4 Декември 2011 #3 За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. всички ваучери са за нови акаунти. целта им е да докарат нови клиенти, които да изпробват услугата без риск да се набутат пари, а после току виж им хареса и останат
За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. всички ваучери са за нови акаунти. целта им е да докарат нови клиенти, които да изпробват услугата без риск да се набутат пари, а после току виж им хареса и останат
В ваучери Member 4 Декември 2011 #4 Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. да, само за нови акаунти са. За гугъл ако искаш мога да ти давам и готови активирани акаунти.
Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. да, само за нови акаунти са. За гугъл ако искаш мога да ти давам и готови активирани акаунти.
N nvn New member 6 Декември 2011 #5 Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. интересуват ме ваучери за фейсбук. прати ми на лс плс.
aradia New member 7 Декември 2011 #6 За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. актуални ли са още
За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. За: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. актуални ли са още
В ваучери Member 7 Декември 2011 #7 Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Да, има още 1 за Г на стойност 50 евро. Има и $100 за Г и $50 за ФБ.
Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Да, има още 1 за Г на стойност 50 евро. Има и $100 за Г и $50 за ФБ.
M Mepoooo Banned 7 Януари 2012 #8 Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Ако си регна нов акаунт в гугъл мога ли да ползвам тези ваучери или няма да стане?
Re: 50 EURO реклама в Google AdWords за 4лв. Ако си регна нов акаунт в гугъл мога ли да ползвам тези ваучери или няма да стане?