SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

abv.bg с PR 0 ?

Re: abv.bg с PR 0 ?

Ахахах не е истина просто... Може би ПР ъпдейт.. а може би просто мачкане на конкуренцията.. Таман пуснаха скинове вчера за Gmail-а и да са решили леко да мачкат :) .... НО според мен е просто някакъв ъпдейт и след някой др. час ще е по-старо му :)
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Гледам че ботовете са баннати в robots.txt
Нямам идея дали е от скоро.
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Да е щом даже ги пишат по учебниците за 6-ти клас по ИТ.... (наскоро правих план за урок на такъв учебник а не че съм в 6-ти клас :p
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Следват Yandex :) ... или са развалили партньорството с Google :)
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

сигурно е щото продават линкове :D

ако бяха развалили партньорство с гугъл, щаха ад махнат и на търсачката powerd by google
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Поне от седмица е така, когато беше и последният ъпдейт.

В някой от ДЦ беше 6, в други 0. Сега гледам, че някъде е 7, другаде пак 0.

Най-интересното е, че тула който използвам маркира ПР-а на абв, като фейк.: http://www.digpagerank.com/index.php?url=www.abv.bg&dc=18

Това също е интересно: http://www.google.com/search?q=abv.bg
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Ползват си търсачката на гугл активно така че не мисля че са разваляли нещо. От 5-6 дни е на 0 и вероятната причина е в meatware на екипа им.
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

От доста години са с Disallow: /, от както ги помня, Може би са взели безпрецедентно да изпълняват забраните в robots.txt и резултатът естествено е ранг 0. Дано да е така, но пък пак abv-то е в серп-а, дори с данни от DMOZ.
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Оказа се че abv сами са си го сложили. Нямало защо G да го индексира. Логично е да се направи с nofollow ама те си знаят :) Така или иначе някой ще извади някакъв дивидент от това :)
 
Re: abv.bg с PR 0 ?

Май Г никак не ги харесва, щом и за тези години и един сайт мап не им е изградил. Все пак каквото и да си говориме по пътя на логиката с тези линкове към тях ПР 0 не им отговаря и ще е голяма мистерия ако си останат 0, бих си помислил че е лично.:)
 

Горе