SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Addon domains

Kalin4y

ORM / SEO
Как се отразява на сео-то, ако имаме два различни домейна на сайта, които са хоснати чрез един акаунт - посредством addon domains ? Всмисъл на линковете от единия към другият сайт - зачитат ли се като външни ?
 
Re: Addon domains

При нас като го обсъждахме стинахме до извода че пеидж ранк ще се прехвърли но няма да да го зачете като линк, да видим тук до какъв извод ще се стине, иначе можеш да си вземеш различни ипта, по възможност различен клас ц
 
Re: Addon domains

Ще ти ги зачита, но не като външни, а все едно си си направил връзка между две страници на сайта си. Поне аз така мисля. Отново се прехвърля ранк и "anchor" текст, но не с такава тежест. Изцяло мое мнение, интересно ще е някой друг да сподели своето.

Мен ми е по-чудно при "паркираните" домейни дали се брои да "duplicate content" или като са на едно IP просто по-старото или по-линкваното се класира в SERP-a.
 
Re: Addon domains

:O
убихте всичко детско в мен ... сега трябва да си купувам още един хостинг за домейна ? ;(
 

Горе