SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AdSense в Wordpress?

Lilacor

SEO addict
Здравейте, имам следното питане. Позволено ли е слагането на AdSense реклами в блог, който е със собствен домейн, но се хоства на WP. Става дума за моето блогче... Ако да - как?

Благодаря предварително!
 
Re: AdSense в Wordpress?

мисля, че не е, освен ако не си платиш нещо. Но вместо да плащас по-добре си мини на собствен хостинг за 30тина лева на година ще си екстра
Да, entwickler, благодаря ти за съвета! Знам, че това е най-сигурният вариант, но просто ми е интересно дали има и други алтернативи, без да прибягвам до закупуване на хостинг. Проблемът не е финансов, говоря принципно дали има начин :)
 
Re: AdSense в Wordpress?

май все още няма , но усилeно се говореше че wordpress обмислят подобни възможности. Пак ще трябва да подпитваме Ники Бачийски :)
 
Re: AdSense в Wordpress?

Ако не ти се дават пари - пробвай безплатен хост - аз ползвам runhosting.com за този блог и нямам особени забележки
Благодарско! А някой да може да ми каже как става преместването на нов хост? Самите процедури по такова преместване визирам...
 
Re: AdSense в Wordpress?

Ники, искам да те посъветвам в тази връзка: По-добре развий блога най-напред, увеличи посещаемостта, създай лоялна аудитория и едва тогава мисли за Адсенс.

Собствения хостинг винаги е добро решение, но просто във връзка конкретно с темата за рекламите споменавам това.
 
Re: AdSense в Wordpress?

:) гледаш хостинга кои са му dns сървърите и от управлението на dns сървъри на сайта от който си купил домейна ги сменяш към тези от хостинга.
Това, ако се отнася до Wordpress, откъде става? :confused:
 

Горе